• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

07.03.2024

11:50

Da li je realno?! Novak tek 7. na svetu po ovom parametru! Nećete verovati ko je prvi!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Da li je realno?! Novak tek 7. na svetu po ovom parametru! Nećete verovati ko je prvi!

Podeli vest

Britanski teniser Džek Drejper (22), u ovom momentu je igrač koji ima najbolji ritern na svetu, a daleko iza sebe ostavio je srpskog asa Novaka Đokovića.

Mnogi ljubitelji tenisa su se iznenadili kada je objavljen podatak da 37. teniser planete osvaja čak 32,6 odsto poena na protivnikov prvi servis.

Drejper je neprikosnoven kada je ovaj parametar u pitanju, pošto ima i fenomenalnih 52,8 odsto osvojenih poena na rivalov drugi servis.

Na drugoj poziciji nalazi se šampion Australijan opena Janik Siner, dok je mladi španski as Karlos Alkaras treći.

Foto: Reuters

Drejper

 

Na  četvrtom mestu je Sebastijan Baes, a na petom ruski as Danil Medvedev.

Aleks de Minor je takođe ispred najboljeg tenisera svih vremena, pa tek onda sledi Novak Đoković, koji je jedan od najboljih riternera ikada u belom sportu.

Podsetimo, Nole je ove sezone igrao samo na Australijan openu, a sada ga očekuje učešće na mastersu u Indrijan Velsu.

 

Foto: EPA

 

 

Poslednji put je Novak ovde nastupio 2019. godine, a posle toga ga nije bilo prvo zbog pandemije korona virusa, a zatim i zato što je u SAD bio zabranjen ulaz nevakcinisanim strancima. 

Prvi treniser sveta je slobodan na startu takmičenja, a u drugoj rundi igraće ili sa kvalifikantom Šintarom Močizukijem ili sa Aleksandrom Vukićem, trenutno 69. teniserom sveta.

Ovaj meč na programu je u 20.00 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija