• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

21.03.2024

12:00

Novakov servis je bio sr*nje! Nekada je pljuvala Srbe, a sada...

profimedia

Novak Đoković

Novakov servis je bio sr*nje! Nekada je pljuvala Srbe, a sada...

Podeli vest

Nekadašnja najbolja dubl igračica sveta Rene Stabs rekla je da veruje da je Goran Ivanišević mnogo uticao da servis Novaka Đokovića bude bolji.

Australijanka je priznala da je impresionirana koliko je Nole unapredio ovaj segment igre, a pre toga je naglasilada mu je servis bio jedna od slabijih karika.

- Novakov servis, u ranim danima, bio je s*anje. Pravio je duple greške, lakat mu je bio nisko. Mislim da mu je Goran pomogao u tome - rekla je Stabs.

Ipak, ne bi "kopirala" način na koji Novak servira, a dala je i obrazloženje za to.

Foto: EPA-EFE/ALBERT PEREZ

Rene Stabs

 

- Kada pogledam Novakov servis zapitam se: ‘Da li bih ja tako uradila?‘ Apsolutno ne. Ne mislim da je to dobar način. Ali, on je pronašao način da osvaja poene i ide mu i više nego dobro - dodala je ona.

Podsetimo, Rene Stabs nije u prošlosti imala baš najlepše reči za Srbina. Često ga je kritikovala, a svojevremeno je rekla da srpski narod ima "sindrom žrtve", dok je za Noleta izjavila nikada neće imati popularnost kao Rodžer Federer i Rafael Nadal.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija