• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

12.05.2024

05:41

Povredio Novaka, pa ovo uradio! Pogledajte! Namerno udario Srbina? (VIDEO)

printscreen

Novak Đoković

Povredio Novaka, pa ovo uradio! Pogledajte! Namerno udario Srbina? (VIDEO)

Podeli vest

Mario Feri Falko, bivši fudbaler, danas influenser, u centru je pažnje, nakon što je iz njegovog ranca ispala flaša i udarila u glavu Novaka Đokovića dok je navijačima delio autograme.

Oglasio se Italijan, izvinio Novaku i rekao da je u pitanju nesrećna okolnost. Mada, da li je zaista bilo slučajno?

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama može se videti i reakcija Italijana. Svako normalan bi se u toj situaciji, da je sve bilo slučajno, odmah javio, izvinio prvom teniseru svetu, a Falko je ćutao, gledao u Novaka koji se držao za glavu i previjao od bolova, pravio se kao da on nije kriv, iako su svi oko njega baš u njega gledali, jer su videli da je njemu flaša ispala iz ranca.

Na sreću, Nole je dobro prošao, bez šavova i ozbiljnijih posledica. Posle udarca je odmah otišao ambulantu, žalio se na mučninu, dobio lekove, ali je sve bilo u redu.  Dan kasnije se naš teniser pojavio na terenu, trenirao je i našalio se u svom stilu. Pred navijačima se pojavio sa kacigom na glavi.

"Danas sam spreman", poručio je Nole na Instagramu.

Inače, pomenuti Italijan je u fokusu je bio 2022. godine na Svetskom prvenstvu u Kataru, kada je tokom utakmice između Portugala i Urugvaja na teren utrčao sa zastavom u duginim bojama koja označava gej pokret, u majici na kojoj piše "Save Ukraine" kao i majicu podrške iranskim ženama.

Foto: printscreen/twitwer

Novak Đoković se držao za glavu i pao na kolena posle udarca

 

"Želim da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula.  Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Izvinio sam mu se takođe. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno", napisao je na svom Instagram profilu.

 

 

Karijeru kao fudbaler je započeo u italijanskom Kastel Sangru, igrao je u niželigašima Venafra i Audaks Herahona. Nastupao je čak i u Jordanu za Al Fajsali, na Sejšelima za Kot Dor, kao i u Indiji i San Marinu, za Junajted i višestrukog prvaka Tre Fjori. Trenutno nastupa u GOA7 ligi, prvom prvenstvu koje spaja svet sporta i interneta, kako se navodi na zvaničnom sajtu ovog turnira. Utakmice se strimuju na Jutjubu i Tviču, a uključuju brojne ličnosti i ljude koji su zahvajjujući mrežama postali poznati.

 

 

Novakovo udarac flašom nije zaustavio. Najbolji teniser sveta meč trećeg kola na mastersu u Rimu protiv Čileanca Alehandra Tabila igraće u nedelju, a ne bi trebalo da počne pre 14 časova.  Program otvaraju u 11 časova Marija Sakari i Anhelina Kalinjina, potom će na teren izaći Dajana Jastremska i Arina Sabalenka. Meč našeg tenisera je treći u dnevnom programu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radovan Smiljanić

pre 1 mesec

Vidi se da je namerno kao baš da bude otvoren ranac,svi drže papir za autogram a on pruža ruku ka Miletu.Na šta da mu se potpiše.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija