• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.05.2024

05:41

Novak je prevarant! Teške optužbe Španca, on je stračnjak za obmanu

EPAIMAGES

Novak Đoković

Novak je prevarant! Teške optužbe Španca, on je stračnjak za obmanu

Podeli vest

Španac Huan Valaure, novinar portala "Eldebate", bavio se favoritima za predstojeći Rolan Garos, drugi grend slem u godini, pa zaključio da je Novak Đoković stručnjak za obmane, te da bi mogao u Parizu da se pojavi maksimalno spreman, iako deluje da trenutno nije u sjajnoj formi.

Prvi teniser sveta uvek je u centru pažnje, sad posebno, jer ove sezone ne briljira, nije osvojio još nijedan turnir, dok u Parizu brani trofej. Svi se pitaju u kakvoj je formi, a posebno im mira ne da to što im je Nole, za vreme mastersa u Rimu, poručio da će biti spreman za Rolan Garos i da, kao i uvek, ide na trofej. 

Nole je i prošle sezone stigao u Pariz kao drugi favorit, pa sve pomeo sa terena, samo dva seta je izgubio do trofeja. To očigledno nije zaboravio španski novinar Huan Valaure. Smatra da Nole ima strategiju i rivale ubedi da nije u grupi favorita.

- Tu je Novak Đoković. Srbin ima veoma lošu sezonu i još nije uspeo da dođe do finala, što je nešto neobično za beogradskog tenisera. Ono što se ne zna je da li je zaista povređen ili je sve to deo strategije da se njegovi rivali obmanu. I u tome je Nole stručnjak - napisao je Španac na sajtu "El Debate“.

Foto: EPAIMAGES

Novak Đoković brusi formu za Rolan Garos

 

Zapravo, potrebno je samo malo bolje slušati našeg asa. Strategija da, obmana ne!  Nole ima 37 godina, u sredu napunio, nije više u naponu snage, pa ne želi da je rasipa u Rimu, Madridu, Monte Karli...nego da je sačuva za ono najvažnije: Rolan Garos, Vimbldon, Olimpijske igre i Ju-Es open.

Foto: EPAIMAGES

Novak Đoković - Ima plan za Rolan Garos

 

Novak ove sezone nije uspeo da uhvati pravu formu, odigrao je veoma mali broj mečeva, posebno na šljaci - šest. Zbog toga je promenio planove i tek treći put u karijeri odlučio da igra na turniru u poslednjoj nedelji pred grend slem, pa će publika u Ženevi imati prilike da viti najboljeg ikada. Na startu takmičenja pobedio je Janika Hanfmana 6:3, 6:3.

Podsećamo, na Australijan openu je poražen od Janika Sinera u polufinalu. Potom je na mastersu u Indijan Velsu izgubio od Luke Nardija u trećem kolu, da bi na mastersu u Monte Karlu bio poražen od Kaspera Ruda u polufinalu. U Rimu je izgubio od Alehandra Tabila u trećem kolu, dok nije igrao u Majamiju i Madridu. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20