• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

10.06.2024

06:40

Slavna teniserka pobesnela zbog Novaka! Znate šta? Neću da vam odgovorim na to!

profimedia

Novak Đoković

Slavna teniserka pobesnela zbog Novaka! Znate šta? Neću da vam odgovorim na to!

Podeli vest

Direktorka Rolan Garosa, Ameli Morezmo (44), kaže da je lako davati procene i analizirati situaciju nakon što je sve već gotovo. To se odnosi na duel između srpskog tenisera Novaka Đokovića i Lorenca Muzetija, koji je trajao do tri ujutru, postavljajući rekord kao najduži završetak meča u istoriji turnira u Parizu.

Naš as je završio učešće na grend slemu u francuskoj prestonici zbog povrede kolena, predao je bez borbe četvrtfinalni meč Kasperu Rudu, ali se strasti zbog onoga što je doživeo u 3. kolu protiv Italijana i dalje ne smiruju.

Iako je Đoković u više navrata isticao kako ne voli da igra mečeve u kasnim večernjim satima, prošle nedelje nije mogao da izbegne pomenutu situaciju. Organizatori su bukvalno ubacili okršaj Dimitrova i Bergsa pre njega, pa su Nole i Muzeti počeli meč tek u 22.37 časova.

Upravo iz tog razloga, novinari su pitali direktorku turnira Ameli Morezmo, da li bi sada, da može, donela drugačiju odluku o rasporedu tog dana.

- Znate šta? Neću da vam odgovorim na to pitanje. Kao što sam već ponovila više puta, uvek je lako pričati kada se sve završi, kada znate kako će dan da se odvija. Kiša je padala skoro svaki dan, tako da stvari ne funkcionišu tako idealno - rekla je Morezmo.

Foto: profimedia

 

Najbolji teniser svih vremena je u više navrata molio organizatore da se teren što češće čisti, ne samo posle svakog seta. Međutim, njegove želje, kao i ostalih igrača, ipak nisu bile ispunjene.

- Ukoliko sam ja dobro shvatila, to ne zavisi samo od igrača, nego je to i odluka sudije. Takođe, supervizor je bio na terenu tog dana i doneo je odluku. One se donose na terenu od strane ljudi koji mogu da sude da li je to moguće ili ne. To je to - zaključila je Morezmo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija