• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

09.06.2024

17:32

Evo šta radi Novak Đoković dok je u toku finale Rolan Garosa (FOTO)

epaimages

Novak Đoković

Evo šta radi Novak Đoković dok je u toku finale Rolan Garosa (FOTO)

Podeli vest

Rekorder po osvojenim grend slemovima Novak Đoković gleda finalni meč na Rolan Garosu između Karlosa Alkaraza i Aleksandra Zvereva.

Nije Nole na stadionu "Filip Šatrije", ipak na društvenim mrežama je objavio kako posmatra duel dvojice svojih kolega.

"Uživam u ovom meču u odličnom društvu", napisao je Novak Đoković.

 

 

Podsetimo, Srbin je morao da se povuče iz četvrtfinala Rolan Garosa zbog povrede meniskusa, zbog koje je odmah operisan. 

On je bio branilac trofeja, a u ponedeljak će zbog što nije ponovo slavio na Rolan Garosu izgubiti prvu poziciju na ATP listi, na koju će zasesti Italijan Janik Siner.

Ukoliko Karlos Alkaraz osvoji titulu na grend slemu u Parizu, on će biti drugoplasirani igrač, a Nole će biti na trećem mestu. Ipak, ako Nemac podigne trofej, Đoković će biti na drugom mestu ATP liste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija