• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

08.06.2024

21:07

Rud otkrio šta mu je Nole rekao uoči meča: Poslao mi je poruku...

profimedia

Tenis

Rud otkrio šta mu je Nole rekao uoči meča: Poslao mi je poruku...

Podeli vest

Novak Đoković (37) mi je poslao poruku da neće igrati i poželeo mi je sreću pre meča. Srbin je veliki uzor i svima posveti vreme, poručio je norveški teniser, Kasper Rud (25).

Norvežanin nije uspeo treću godinu zaredom da se plasira u finale Rolan Garosa, pošto ga je u polufinalu turnira u Parizu eliminisao nemački teniser Aleksander Zverev sa 3:1 (2:6, 6:2, 6:4, 6:2) posle dva sata i 40 minuta igre na "Filipu Šatrijeu". 

No, pretpostavlja se da bi njegov put na ovom takmičenju bio potpuno drugačiji, da se srpski teniser Novak Đoković nije povukao uoči četvrtfinala zbog povrede kolena. Naime, njih dvojica su tada trebala da ukrste rekete, ali povlačenjem najboljeg tenisera sveta, Rud je automatski prošao u polufinale.

Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste priznanje Norvežanina da je Novak prvo njemu javio svoju odluku, a zatim je saopštio i javno.

Poslao mi je poruku da neće igrati, poželeo mi je sreću... Novak je veliki uzor i svima posveti vreme. Pročitao sam posle da je bio na operaciji i nadam se da će se uskoro vratiti - rekao je Rud tokom razgovora sa Matsom Vilanderom na "Eurosportu".

 

 

Ipak, norveški as, koji je u prethodne dve godine stizao do finala takmičenja u prwstonici Frnacuske, ovoga puta u tome nije uspeo, iako je imao više odmora od Aleksandera Zvereva, koji ga je posle preokreta eliminisao sa drugog grend slema u sezoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija