• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.06.2024

06:40

Italijan obraza nema! Sramna izjava, ovako hoće da ponizi Đokovića

Tanjug/AP

Novak Đoković

Italijan obraza nema! Sramna izjava, ovako hoće da ponizi Đokovića

Podeli vest

Bruka i sramota! Nikola Pjetranđeli, Italijan koji je osvojio dva Rolan Garosa 1959. i 1960. godine, pravi se da Novak Đoković ne postoji.

Srpski teniser je takmičenje na Rolan Garosu završio u četvrtfinalu, morao je da se povuče zbog povrede kolena, koje je odmah operisao, pa je prvi na svetu postao Janik Siner iako je eliminisan u polufinalu od Karlosa Alkaraza. 

Legendarni teniser Nikola Pjetranđeli, koji se tako ne ponaša, jer legenda se nikada ne bi pravila da ne postoji čovek koji poseduje rekordne 24 grend slem titule, koji je oborio skoro sve relevantne tenisek rekorde. 

- Počinje nova era. Prvo je bila era Rafaela Nadala i Rodžera Federera, a sad će Janika Sinera i Karlosa Alkaraza - na sraman način je želeo da ponizi Novaka Đokovića.

Potom je krtikovao ATP zbog liste najboljih tenisera, nije mu lako, jer zna da će neko teško u bliskoj budućnosti oborit rekord od 428 nedelja, koliko je Nole proveo na prvoj poziciji.

- Siner je već nekoliko nedelja broj jedan, iako je zbog bodova bio lider Đoković. Bolje je bilo ranije kada su poredak sastavljali novinar - rekao je Italijan, koji se ni ranije nije proslavio izjavama o našem teniseru. 

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković zbog povrede morao da odustane od Rolan Garosa

 

Komentarisao je i slučaj sa Novakom u Australiji, kada je deportovan zbog stava o vakcinaciji.

- Ako na kraju australijska vlada dozvoli Novaku da igra, svi ostali teniseri bi trebalo da štrajkuju i ostave ga samog. Smatram da svi koji nisu vakcinisani ne smeju da uđu u Australiju. Svakako, nadamo se da će odluka biti što pre doneta, kako bi se zatvorila loša priča, u kojoj najgore prolazi Đoković, ali i Australijski teniski savez. Oni su sve učinili da ga vide na terenu - rekao je Italijan pre nekoliko godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija