• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.06.2024

05:37

Majku vam je*em, stoko... Novakovi navijači besni, osuli paljbu po Francuzima

tanjug/ap

Novak Đoković

Majku vam je*em, stoko... Novakovi navijači besni, osuli paljbu po Francuzima

Podeli vest

Navijači Novaka Đokovića besni su na Rolan Garos nakon što su se Francuzi oglasili posle vesti da se naš teniser povlači sa takmičenja zbog povrede kolena.

Nole je potvrdio u objavi na Instagramu da je u pitanju pucanje meniskusa desnog kolena. Na društvenim mrežama su sa zvaničnog Instagram naloga Rolan Garosa poželeli Novaku da se brzo oporavi, što je razbesnelo fanove našeg asa. Smatraju da su Francuzi licemeri, jer su kumovali povredi koja će ga nedeljama udaljiti od terena.

Za samo dva dana na terenu je proveo devet sati. Duel sa Lorencom Muzetijem je počeo u trećem kolu u 22.30 u subotu i završio u tri sata nakon ponoći posle četiri i po sata igre u noći između subote i nedelje. Nole pre šest sati nije bio u krevetu, poremetili su mu ceo oporavak i pripremu, pa pred meč s Argentincem nije ni trenirao. Potom je teren na meču sa Fransiskom Serundolom bio katastrofalan, Nole se žalio u nekoliko navrata jer je šljaka bila klaziva, ali ništa Francuzi nisu hteli da preduzmu. 

Ne čudi što su navijači na društvenim mrežama besni. Novak se oglasio na Instagramu nedugo nakon što se povukao sa takmičenja, jedan od komentara dobio je od administratora naloga Rolan Garosa, sa željama za oporavak. Onda su usledili žestoki napadi Đokovićevih navijača koji nisu birali reči.

"I dogodine spremite ovako terene, majku vam je*em! Treba da vas tuži! Stoko","Vi ste odgovorno za ovu povredu. Šta je bio problem sa zalivanjem terena? Šta je sa rasporedom", "Sram vas bilo, maltretrirali ste broja jedan", "Terate ga da igra do četiri ujutru, pa sad glumite dobre momke", "Ne se*ite",  "Prestanite da lažete da mu želite najbolje", samo su neki od komentara besnih navijača Novaka Đokovića.

Foto: Inbstagram

 

 

Foto: Inbstagram

 

 

Foto: Inbstagram

 

 

Foto: tanjug/ap

Novaka Đokovića čeka duga pauza

 

Novak želi da bude spreman da se takmiči na Olimpijskim igrama, pa sad počinje trka s vremenom. Ne sumnjamo da je već u kontaktu sa naveći stručnjaci za ovaj tip povreda i operacije 

"Zaista sam tužan što objavljujem da moram da se povučem i sa Rolan Garosa. Igrao sam srcem i dao sve od sebe u jučerašnjem meču i nažalost, zbog kidanja srednjeg meniskusa u desnom kolenu, moj tim i ja smo morali da donesemo tešku odluku nakon pažljivog razmatranja i konsultacija.Želim puno sreće igračima koji se takmiče ove nedelje i iskreno se zahvaljujem neverovatnim navijačima za svu ljubav i podršku. Vidimo se uskoro. Sa ljubavlju i zahvalnošću, Nole", poručio je naš as.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baka

pre 2 nedelje

Vreme je da se sad definitivno pamti pa vrati. Francuzi su vecina podmukli i lazni kao i Makron. Vratite im milo za drago i ne kajte se.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija