• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.06.2024

07:35

"Koza" zbog Novaka na tribinama! Scena sa meča obišla planetu (FOTO)

printscrine

Novak Đoković

"Koza" zbog Novaka na tribinama! Scena sa meča obišla planetu (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković ima sjajnu podršku naših navijača na Rolan Garosu, a jedan je posebno privukao pažnju sveta tokom meča osmine finala protiv Fransiska Serundola (3:2).

Navijač prvog tenisera sveta bio je posebno kreativan. Došao je stadion "Filip Šatrije" prerušen u kozu, a na sebi je imao majicu Novaka Đokovića. Bio je u centru pažnje i nije promakao kamermanu, koji ga je snimio u krupnom kadru. Čak su i brojni navijali želeli da se fotografišu sa njim. 

Svima je jasna poruka Novakovog navijača. Nole je GOAT, skraćenica koja znači "koza" u prevodu na naš jezik, odnosno najveći svih vremena. Inače, navijači našeg asa sa istom maskom ludovali su i prošle sezone na Ju-Es openu.

 

Foto: printscrine

 

Da je zaista najveći svih vremena potvrdio je i u borbi za četvrtfinale takmičenja. Ni povreda mu ništa nije mogla. Posle maratoan od skoro pet sati pobedio je Fransiska Serundola, 27. na svetskoj listi, 6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3. 

Usput je Novak oborio još jedan rekord koji je do sada držao Rodžer Federer.  Pobeda nad Argentincem bila jubilarna, 370. na grend slemovima. Time je iza sebe ostavio večitog rivala, Švajcarca Rodžera Federera sa kojim je bio izjednačen.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija