• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.06.2024

06:40

Sabalenka nezadovoljna zbog odnosa prema Novaku: Raspored je sj**an!

EPA Images

Tenis

Sabalenka nezadovoljna zbog odnosa prema Novaku: Raspored je sj**an!

Podeli vest

Beloruskinja se dotakla činjenice da je Đoković bio na terenu do tri posle ponoći.

Sedmi put u nizu Arina Sabalenka igraće četvrtfinale Rolan Garosa. Beloruskinja je u prethodnom kolu grend slema u Parizu, lakše nego očekivano, savladala Elenu Ribakinu sa 2:0 (6:4, 6:3). Meč na stadionu "Filip Šatrije" trajao je tek 71 minut zbog čega je Novak Đoković na vreme mogao da započne svoj duel protiv Francuska Serundola. 

Nema dileme da je tačnost u rasporedu mnogo značila Novaku Đokoviću imajući u vidu kroz šta je srpski teniser prošao pre dva dana. Najbolji svih vremena je u četvrtom kolu Rolan Garosa igrao protiv Lorenca Muzetija, a taj meč završen je u tri sata posle ponoći. Juče - novi triler, ali završen u dogledno vreme. Nole je savladao Serundola sa 3:2 i takođe se plasirao u četvrtfinale Rolan Garosa. 

Duel Đokovića i Muzetija izazvao je mnogo reakcija širom sveta budući da je srpski teniser na spavanje mogao tek u prepodnevnim satima. Upravo toga na konferenciji za medije nakon pobede dotakla se i Arina Sabalenka. 

- Završila sam oko dva ujutru na jednom turniru nedavno. Teško je kada se završi tako kasno. Raspored je sje***, ne znam koju reč da iskoristim. Morate da napravite novi raspored. Bilo mi je okej, volela bih da sam završila ranije, išla na večeru, da ne idem u krevet tako kasno. Kada se meni desilo, išla sam oko četiri u krevet i spavala do podne. Bilo mi je okej jer smo imali slobodan dan, pa da se spremim. Ako me pitate šta bih više volela, više bih volela u podne nego u ponoć - rekla je Arina Sabalenka. 

Belorkuskinja će u četvrtfinalu Rolan Garosa igrati protiv Mire Andreeve koja je kasnije danas nadigrala Varvaru Gračevu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija