• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

03.06.2024

22:50

Obradović ponovo pobesneo: Panter doživljava torturu, strašno! Pogledajte rezultate u Evroligi i sve će vam biti jasno!

Starsportphoto©

Partizan

Obradović ponovo pobesneo: Panter doživljava torturu, strašno! Pogledajte rezultate u Evroligi i sve će vam biti jasno!

Podeli vest

To što Panteru dešava je sve samo nije košarka, kakve on batine dobija, dodaje strateg Partizana.

Sedmi put u nizu košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan! Izabranici Janisa Sferopulosa poveli su sa 1:0 u finalnoj seriji Košarkaške lige Srbije, ali je trener crno-belih - Željko Obradović, imao mnogo razloga za zadovoljstvo budući da je njegova ekipa uprkos brojnim problemima pružila žestok otpor večitom rivalu. 
- Imali smo nekoliko puta šansu da preokrenemo, ne bi bilo nezasluženo da je bilo tako. Čestitam Zvezdi na pobedi... Neke stvari o kojima sam mnogo puta pričao su i večeras bile evidentne, ali o tome ne želim. Kada smo ostali bez visokih igrača na treningu smo pokušali da promenimo sistem, zadovoljan sam kako je to izgledalo. Mogu da čestitam mojim igračima na svemu što su uradili danas, u sredu je nova utakmica - poručio je Željko Obradović. 

Ponovo je strateg Partizana bio nezadovoljan nakon utakmice, ali ne igrom svog tima već svim drugim. 

- Već sam pričao o tome kako je izgledalo finale ABA lige, nemam šta da dodam. Svima koji se razumeju u košarku je jasno. Nemojte da pričam ponovo o tome zaboleće vas glava. Nemojte da se pravimo naivni i da kao ne znamo o čemu se radi... Pa samo pogledajte tabelu Evrolige za poslednje dve sezone kako su se završile i uporedite. Prosto je i jednostavno. Siguran sam da svi znaju - rekao je vidno nervozni Željko Obradović. 

Foto: Starsportphoto©

 

Dotakao se strateg Partizana i odnosa Kevina Pantera prema igračima Crvene zvezde budući da se kapiten crno-belih ne pozdravlja sa rivalima pre utakmice. Nije Obradović imao mnogo toga da kaže budući da, kako ističe, nije obratio pažnju na to. 

- Odavno nije videlo da jedan igrač doživljava takvu torturu kao što se dešava sa Panterom. To je strašno... Kakve on batine dobija, to su svi drugi sportovi samo nije košarka - rekao je Željko Obradović, a potom nastavio. 

- Verujem vam da je tako, ali ja nisam obraćao pažnju i nisam video. Ne mogu da odgovaram u njegovo ime, zatekli ste me i nemam pojma o tome, koliko znam svi igrači se pozdravljaju pre i početka utakmice. 

Iako crno-beli imaju mnogo kadrovskih problema, Obradović je zadovoljan igrom u prvom meču finalne serije Košarkaške lige Srbije. 

- Smailagić ima problem sa povredom i nije trenirao, pomogne koliko može na utakmici. Imali smo dva dana da se pripremimo, radili smo upravo to. Protivnički tim želi da kazni pod košem, uspeli su i onda smo želeli da se adaptiramo - objašnjava Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija