• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.05.2024

07:34

Novak trpi torturu godinama! Primitivizam i sportska nekultura, Zverev video kako je Srbinu

EPAIMAGES

Tenis

Novak trpi torturu godinama! Primitivizam i sportska nekultura, Zverev video kako je Srbinu

Podeli vest

Nemački teniser Aleksandar Zverev na meču sa Rafaelom Nadalom u prvom kolu Rolan Garosa videlo je šta godinama trpi Novak Đoković, najbolji teniser ikada.

Nemac je u tri seta pobedio Španca i možda ga ispratio u penziju. Nije Rafa na kraj hteo da potvrdio da mu je ovo bio poslednji meč, s obzirom na to da je već nekoliko puta najavio, pa se predomislio. 

Ali, uverio se Zverev kako okrutna može da bude pariska publika. Doživeo je na "Filip Šatrijeu" ono što naš teniser trpi godinama. Pošto je bio bolji i bilo je jesno da će eliminisati ljubimca navijača osetio je kako je kada je ceo stadion protiv tebe. "Rafa, Rafa"... odzvanjalo je najvećim stadionom u Bulonjskoj šumi, kako od strane španskih, tako i domaćih, francuskih navijača. Čak su ovacijama ispraćali i skoro svaku grešku nemačkog tenisera, posebno ako bi se dogodila u bitnom trenutku, tada bi nastao delirijum na tribinama.

Foto: epaimages

Aleksandar Zverev

 

Pariska publika je i ovoga puta na delu pokazala sav svoj primitivizam i veliku sportsku nekulturu. Sramno su aplaudirali i klicali kada bi Zverev napravio dvostruku servis grešku, kao da je Kilijan Mbape postigao gol za Francusku u finalu Evropskog prvenstva. Sramno da sramnije ne može biti! Nikad od njih sportski džentlmeni i fer plej navijači neće biti.  

Foto: epaimages

Aleksandar Zverev i Rafael Nadal

 

Na njihovu nesreću, nisu uspeli da poremete i izbace iz koloseka Nemca, koji je ostao fokusiran i pored neprijateljski nastrojenih navijača u Parizu i eliminisao Španca.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
smislov

pre 3 nedelje

U anticka vremena, vladari su se sukobljavali i izmedju ostalog, pobednik je kao plen imao i zenu protivnika. Zamislite kako bi teniseri bili motivisani za igru kada bi se igralo u zenu ili devojku......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50