• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

27.05.2024

18:50

Možda nije kraj! Rafa se oseća dobro, ne planira da se povlači

EPA

Tenis

Možda nije kraj! Rafa se oseća dobro, ne planira da se povlači

Podeli vest

Nije želeo Rafael Nadal da mu organizatori Rolan Garosa prave oproštaj, ali se posle poraza u prvom kolu ipak obratio publici.

Osvajača čak 14 trofeja na pariskom grend slemu pobedio je nemački teniser Aleksandar Zverev, četvrti na svetu, rezultatom 6:3, 7:6, 6:3.

Nadal je ranije više puta govorio da mu je ova sezona poslednja, pa samim tim i poslednji Rolan Garos, ali posle ovog poraza nije to potvrdio i dao je nadu navijačima da će ga opet videti na pariski terenima.

- Teško mi je da pričam, ovo bi mogao da bude moj poslednji nastup na Rolan Garosu. Nisam siguran u to, možda jeste, ali... Publika je uvek bila fantastična prema meni, osećaj koji imam je teško preneti rečima. Specijalan trenutak, osetio sam ljubav svih ovih ljudi na mesto koje najviše volim. Iza mene su teške godine zbog povreda, ali sada se osećam bolje nego pre dva meseca. Za dva meseca možda kažem da je dosta, sada ne mislim tako, imam ciljeve. Hvala svima, nadam se da ćemo se videti opet, ali ne znam - rekao je Rafael Nadal. 

Pre njega se publici obratio i Zverev koji će zauvek ostati upamćen kao čovek koji je odigrao poslednji meč protiv Nadala na Rolan Garosu, ukolikose Španac više ne vrati.

Nemac, ipak, nije hteo mnogo da priča jer je ovo bio Rafin dan.

- Hvala Rafaelu u ime celog teniskog sveta, biti ovde je velika stvar za mene. Gledao sam ga kako igra kada sam bio mali i to što sam dobio šansu da budem njegov rival na ovom divnom terenu je neverovatno. Ovo nije moj trenutak, nego Rafin, pa ne bih puno pričao - rekao je Zverev.

Spektaklu na centralnom terenu "Filip Šatrije" prisustvovali su i Novak Đoković, Karlos Alkaraz, Iga Švjontek...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija