• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.05.2024

06:53

Prostakluk, šta je ovim ljudima? Novaku zviždalo 15.000 Francuza jer je pao

Tanjug/AP

Novak Đoković

Prostakluk, šta je ovim ljudima? Novaku zviždalo 15.000 Francuza jer je pao

Podeli vest

Pariska publika je pokazala koliko je primitivna na meču između Aleksandra Zvereva i Rafaela Nadala, a nastavila je da se bruka na duelu najboljeg tenisera ikada - Novaka Đokovića.

Francuzi su pre dva dana sramno aplaudirali i klicali kada bi Zverev napravio dvostruku servis grešku protiv Španca, a sad su zviždali prvom teniseru sveta.

Šta se desilo? Novak je u pao tokom jednog riterna u desetom gemu trećeg seta meča protiv Pjera Iga Erbera. Čak i kada je bio na zemlji pokušao je što pre da ustane i nastavi meč, ali je poen već bio završen. Nole je potom otišao do stolice i uzeo peškir kako bi obrisao šljaku sa sebe. Posle samo nekoliko sekundi začuli su se sramni zvižduci bezobraznih Francuza sa tribina stadiona "Filip Šatrije". Nema kraja njihovom bezobrazliku i primitivizmu. Sam Bog zna zašto su zviždali čoveku koji apsolutno ništa nije uradio što bi ih eventualno iznerviralo. A kada napadnete Novaka, znate šta sledi! Pobeda!
Nole je u tom trenutku vodio sa 2:0 u setovima i 5:4 u trećem, Erber je imao 40:30 i servirao je za egal. Ali, posle sramnih zvižduka Đoković se vratio na teren, vezao tri poena, napravio brejk i dobio meč sa 3:0 posle dva i po sata borbe.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Izašao je fokusiran i pobedio je. Publika je protiv njega, ali on to voli - poručio je na kraju meča Mats Vilander. 

 

Prvi reket sveta u drugom kolu igra protiv Roberta Karbaljesa Baena.

- Zadovoljan sam, uvek može bolje. Za prvi meč, odlično, posebno na mojim servis gemovima. Većinu razmena sam dobijao. Servirao je izuzetno dobro, pogađao je dobro. Njegov kik servis je jedan od boljih protiv kojih sam igrao. Mislio sam da u noćnim uslovima neće odskakati. Svaki put je izlazio na mrežu, završavao volejima. Svaka mu čast na preciznim servisima. Mogao sam možda da završim meč ranije. Ima mnogo stvari koje mogu da izvučem iz ovog nastupa - poručio je Đoković posle pobede.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 3 nedelje

Zato sto Srbski mediji prenose samo lose stvari i to svi u svetu znaju, kod toliko lepi pojena ,pobede glavni naslovi su zvizduci pola minuta. Dokle ce bre Srbi da uzivaju u ruznom,zlu i patnji. Ko hoce da postane popularan u svetu samo neka kaze nesto lose o Srbima i sve "srbske novine" ce ga staviti na prvu stranicu. Ignorisite ljudi tako se bori protiv neprijatelja samo ignor.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija