• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

06.06.2024

11:06

Idemooo! Oglasio se Đoković! Slikao se sa štakama i poručio ovo! (FOTO)

Informer

Novak Đoković

Idemooo! Oglasio se Đoković! Slikao se sa štakama i poručio ovo! (FOTO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković pojavio se prvi put u javnosti nakon operacije meniskusa.

Najbolji teniser svih vremena objavio je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je nasmejan u društvu supruge Jelene i svog stručnog štaba.

Nole je obradovao novim oglašavanjem navijače širom sveta, pošto je otkrio da je operacija kolena prošla dobro.

 

 

 


"Proteklog dana, morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam pretrpeo povredu meniskusa tokom mog poslednjeg meča. Još uvek obrađujem sve, ali sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je operacija prošla dobro. Veoma sam zahvalan timu lekara koji je bio uz mene, kao i na ogromnoj podršci koju sam dobio od svojih navijača. Daću sve od sebe da budem zdrav i spreman da se što pre vratim na teren. Moja ljubav prema ovom sportu je jaka i želja da se takmičim na najvišem nivou je ono što me drži. Idemoo" - poručio je Nole.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Najbolji teniser svih vremena se povredio na Rolan Garosu na meču protiv Franciska Serundola, koga je savladao u pet setova, ali je posle toga morao da odustane od takmičenja zbog parcijalnog kidanja meniskusa.

Inače, Nemanja Gudelj, fudbaler Sevilje i Piksijev "orao" doživeo je nedavno istu povredu kao Nole i juče je za Informer poručio da veruje da će Đoković ubrzo na teren.

- Ne sumnjam da će se Novak brzo oporaviti, ipak je on jedan od najvećih profesionalaca u sportskom svetu! Osim toga, izuzetno je spreman i posvećen sportu, zdravlju i svom telu. Želim mu brz oporavak i povratak na teren - rekao je Nemanja Gudelj za naš portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija