• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

24.06.2024

21:20

Novak otkrio kada će doneti odluku o Vimbldonu! Nisam ovde došao da bih igrao par rundi (FOTO/VIDEO)

AP PHOTO

Novak Đoković

Novak otkrio kada će doneti odluku o Vimbldonu! Nisam ovde došao da bih igrao par rundi (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković još uvek nije doneo konačnu odluku da li će ove godine nastupati na Vimbldonu, a za tamošnje medije je otkrio i koji uslov mora da se ispuni da bi i zaigrao u Londonu.

Najtrofejniji grend slem šampion u nedelju je doputovao u britansku prestonicu, gde je već uveliko odradio trening na vimbldonskoj travi, dok je desno koleno koje je operisao pre manje od tri nedelje bilo potpuno bandažirano. 

Foto: profimedia

 

Đoković je posle treninga razgovarao za britanski Bi-Bi-Si i tom prilikom je otkrio u kom slučaju će zaigrati na trećem grend slemu u sezoni. 

- Plan je sve vreme bio da igram Vimbldon i to pokušavam da učinim. Zato sam došao ovde ranije, da bih video kako stvari idu. Mnogi misle da to nije realno i da nije pametno, ali ne bih bio ovde da nisam dobio dozvolu svog lekarskog tima - rekao je Đoković, a prenosi poznati medij.

Foto: AP PHOTO

 

Srpski as je istakao da su lekari veoma zadovoljni kako se odvija njegov oporavak i da sve ide po planu.

- Ne forsiram sebe do 100 odsto, ali nadam se da ću doći do tog nivoa u narednih nekoliko dana. Rehabilitacija od prvog dana ide prema planu i iz dana u dan se postepeno oporavljam - dodao je Novak.

 

 

Treći reket sveta istakao je da mu cilj nije samo da nastupi na Vimbldonu, već da bude konkurentan u borbi za titulu.

- Nisam došao ovde da bih odigrao par rundi. Igraću samo ako budem mogao da dam blizu maksimuma, ili maksimum. Igraću zaista samo ako budem osetio da sam u mogućnosti da igram završnicu turnira i da se borim za trofej - poručio je Novak.

Foto: AP PHOTO

Naš teniser je na kraju i otkrio kada će doneti konačno odluku o učešću na Vimbldonu.

- U narednih četiri, pet, šest dana. Ako budem znao da mogu da igram na svom maksimumu ili blizu njega, onda ću igrati. Ako ne, neka daju šansu nekome drugom da proba - zaključio je Đoković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija