• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.06.2024

06:39

Nole se iznenada oglasio usred noći! Poslao je važnu poruku fanovima (VIDEO)

AP PHOTO

Novak Đoković

Nole se iznenada oglasio usred noći! Poslao je važnu poruku fanovima (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je u Londonu, trenirao je na terenima "Ol Ingland kluba", pa se oglasio usred noći.

Nole se povredio na Rolan Garosu u meču protiv Franciska Serundola, pa nije mogao da nastavi takmičenje. Potom je operisao meniskus, kako bi se što pre oporavio za Olimpijske igre, ali je na terenu samo tri nedelje nakon operacije i možda će igrati na Vimbldonu. 

Naš teniser već nekoliko dana trenira u Londonu, a oglasio se sad u pola noći na društvenoj mreži Instagram. Podelio je detalje sa treninga i ohrabrio navijače. Ostavio je poruku fanovima koja uliva optimizam da bi ipak mogao da zaigra na najprestižnijem teniskom turniru. 

"To doba godine. Dobro je vratiti se. Dajem sve od sebe da budem spreman za Vimbldon",  napisao je Novak uz emotikone trave, teniskog reketa i stisnute pesnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Đoković je inače u razgovoru  za britanski Bi-Bi-Si otkrio u kom slučaju će zaigrati na trećem grend slemu u sezoni. 

- Plan je sve vreme bio da igram Vimbldon i to pokušavam da učinim. Zato sam došao ovde ranije, da bih video kako stvari idu. Mnogi misle da to nije realno i da nije pametno, ali ne bih bio ovde da nisam dobio dozvolu svog lekarskog tima - rekao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija