• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.06.2024

08:14

Ismevali su Novaka pre 20 godina, isplivao video! Slepci, da li se sad smejete? (VIDEO)

Reuters

Novak Đoković

Ismevali su Novaka pre 20 godina, isplivao video! Slepci, da li se sad smejete? (VIDEO)

Podeli vest

Smejali su se 18-godišnjem Novaku Đokoviću pred Rolan Garos 2005. godine, a danas se on, ali i mi, smejemo njima.

Naš teniser je tada imao samo 18 godina, 153. na ATP listi, tek je krčio put na teniskoj sceni. Igrao je u drugom kolu protiv tada osmog nosioca Argentinca Giljerma Korije, ali mu je predao meč zbog zdravstvenih problema. U trenutku prekida igrao se šesti gem trećeg seta, a Korija je vodio 3:2, nažalost Nole je morao da odustane zbog problema sa disanjem.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak nepristojnih voditelja, koji su se smejali našem asu, danas najboljem ikada, pred duel s Argentincem. Verovatno nisu mogli ni da slute da pričaju o čoveku koji će osvojiti 24 grend slema, pisati istoriju tenisa i postati najbolji svih vremena. 

- Šta znamo o njemu? Šta očekujemo od njega? - pitao je voditelj.

Dobio je ekspresan odgovor.

- Ne mnogo! - rekla je voditeljka i smejali su se zajedno našem teniseru, 

- On je najmlađi u žrebu, prošle nedelje je napunio 18 godina. Visok je i mršav i baš je gladan. Kada ga pogledate izgleda kao da je bukvalno i figurativno. Da li mislim da može protiv Korije. Ne! Ali, da vidimo šta mali može!  - opet su se smejali našem teniseru. 

Pogledajte! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

 

 

Naravno, Novakovi navijači na društvenim mrežama su oduševljeni snimkom, pa su ismevali voditelje: "I tako su postali najgluplji voditelji bukvalno i figurativno", "Jedino je Toni Nadal znao kakva će napast biti taj mali mršavi", "Slepci… Tako pričati o detetu je odvratno", "Kezite li se danas ovom svom snimku nakaze", "Klasične budale, bez obzira na to ko je mnogo je ružno pričati o nekom ovako! Kulturno eve me", "Taj mali mršavi je ispisao istoriju", samo su neki od komentara navijača našeg tenisera.

 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija