• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

27.06.2024

14:42

Novak nije zaslužio takav tretman u Londonu! Legendarni teniser stao uz Srbina

AP PHOTO

Novak Đoković

Novak nije zaslužio takav tretman u Londonu! Legendarni teniser stao uz Srbina

Podeli vest

Džon Mekinro smatra da navijači moraju da pokažu mnogo više poštovanja prema najboljem teniseru svih vremena.

Uspešno se Novak Đoković opravlja od povrede kolena zadobijene na Rolan Garosu. Srpskom teniseru stradao je meniskus zbog čega je morao da ide i na operaciju, a mimo svih očekivanja sve su prilike da će najbolji svih vremena biti spreman za ovogodišnji Vimbldon. Drugi reket sveta već neko vreme je u Londonu, trenira i testira svoje fizičko stanje kako bi bio siguran da je u stanju da zaigra na trećem grend slemu u sezoni. 

Budući da su veće šanse da Đoković učestvuje na Vimbldonu, javnost širom Evrope zanima kako će publika u Londonu dočekati GOAT-a. Prošlogodišnje finale protiv Karlosa Alkaraza obeležile su nemile scene budući da je većina navijača zviždalo Novaku Đokoviću, toga se dotakao i legendarni Džon Mekinro i istakao da Nole to nije zaslužio. 

- Ne samo da se izjednačio sa njima, već ih je po ukupnom učinku i prevazišao , što je delovalo nemoguće. Obojica, i Rodžer i Rafa su klase. Voljeni su i poštovani širom sveta, ali Novak nema fer tretman. On je i dalje đavolak, loš momak. Pretpostavljam da se uvek traži dobar i loš momak na neki način. To može da pomogne sportu kad imate takva rivalstva. Ipak, mislim da nije fer, iskreno, jer on je velikan ove igre. Kako na terenu, tako i van njega - rekao je Mekinro. 

Foto: EPAIMAGES

 

Iskoristio je Amerikanac priliku da uporedi sebe sa Đokovićem, odnosno, njihovu moć da uprkos svim problemima na kraju meča izađu kao pobednici. 

- Bio je u stanju da uradi nešto što ja nisam mogao da učinim jednako dobro, da i pored tih negativnih stvari dođe do velikog uspeha. Znate, kada ljudi žele da pobedi autsajder ili neko drugi, on to koristi na neki način kao gorivo koje mu pomaže. To je neviđen kvalitet koji ne sme da se zanemari - poručio je proslavljeni američki teniser. 

Vimbldon je na programu od 1. do 14. jula, a titulu brane Karlos Alkaras i Marketa Vondroušova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija