• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

01.07.2024

16:37

Organizatori Vimbldona odredili termin Novakovog meča! Evo kada Srbin kreće u pohod na titulu!

tanjug/ap

Novak Đoković

Organizatori Vimbldona odredili termin Novakovog meča! Evo kada Srbin kreće u pohod na titulu!

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (37) sutra protiv Čeha Vita Koprive (27) započinje nastup na Vimbldonu, a organizatori su odredili u kom terminu će početi taj meč.

Naime, srpski as će na teren ne pre 16.30 časova (Sport klub 1), a meč će biti odigran na Centralnom stadionu. Meč Novaka i Koprive je drugi po programu tog dana, a prvi meč na tom terenu odigraće Džesika Buzas Maneiro i Marketa Vondroušova, aktuelna šampionka.

Novaku će to biti prvi zvaničan meč još od 3. juna, kada je protiv Franciska Serundola u osmini finala Rolan Garosa doživeo povredu kolena. Dan kasnije odustao je od tog turnira, a 5. juna je podvrgnut operaciji meniskusa desnog kolena, zbog čega se oporavljao sve do nedavno.

Nole će na Vimbldonu pokušati da dođe do svog 25. grend slem trofeja, a krajem jula ga očekuje i nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, gde će cilj biti osvajanje zlata.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

'Dijalog treba ponovo pokrenuti' - Vogel: Kalas će biti čvršća prema Srbiji nego što su Borelj i Lajčak ikada bili
Politika

'Dijalog treba ponovo pokrenuti' - Vogel: Kalas će biti čvršća prema Srbiji nego što su Borelj i Lajčak ikada bili

Potvrda premijerke Estonije Kaje Kalas na čelu evropske diplomatije smatra se veoma pozitivnom vešću za Kosovo, posebno u kontekstu procesa dijaloga za normalizaciju odnosa Kosova i Srbije pod pokroviteljstvom Evropske unije, a ekspert za spoljnu politiku Tobi Vogel kaže da će ona biti mnogo oštrija prema Srbiji nego što su Đuzep Borelj i Miroslav Lajčak ikada bili, prenosi Albanijan post.

03.07.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija