• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

01.07.2024

14:46

Napustio Saudijsku Arabiju! Vuk Rašović ima novi klub

Al-Fayha.com

Fudbal

Napustio Saudijsku Arabiju! Vuk Rašović ima novi klub

Podeli vest

Srpski stručnjak nastavlja misiju na Bliskom istoku, ali u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nekadašnji trener Partizana, Vuk Rašović (51), završio je sa Al Fejhom iz Saudijske Arabije, pošto mu je istekla trogodišnja saradnja, ali nije dugo čekao na novi posao.

Iskusni strateg odlučio je da prihvati ponudu Itihad Kalba, sa kojim je potpisao ugovor na dve godine, a zvanična promocija najavljena je za 3. jul. Zajedno s njim su i asistenti u stručnom štabu Ljubiša Ranković i Rudolf Marčić, dok će za kondiciju biti zadužen Vladan Popović.

Čuveni defanzivac se praktično vraća u UAE, gde je već vodio timove Al Džafru i Al Vahdu. Sada će raditi u gradu Kalbi, a njegov novi klub osnovan je 1972. godine i učestvuje u tamošnjoj Pro ligi.

Rašović je, pored arapskih ekipa i crno-belih, sedeo još i na klupi kruševačkog Napretka i Dinama iz Minska. Navijači Partizana ga posebno pamte po tituli koju je u Humsku doneo u sezoni 2012/13.

Foto: Al-Fayha.com

Vuk Rašović sa pomoćnicima

Vuk je ostavio i odličan utisak u Arabiji, pošto je sa Al Fejhom pre dve godine ostvario fenomenalne rezultate. Tada je osvojio trofej Kupa kralja, pa se ekipa direktno plasirala i u Azijsku ligu šampiona.

Napravili smo veliki uspeh sa malom Al Fejhom. Sada je vreme za nove izazove. Želeli su nas i u sezoni koja dolazi, ali ponuda Kalbe bila je odlična. Verujem da će biti lepih rezultata sa ovim timom - rekao je Rašović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija