• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

01.07.2024

13:31

Rusija čeka Zvezdu! Crveno-beli sutra putuju, Puma na spisku

Starsportphoto

Crvena zvezda

Rusija čeka Zvezdu! Crveno-beli sutra putuju, Puma na spisku

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde otputovaće sutra veče u Rusiju, na turnir prijateljstva u Sankt Peterburg. Svi reprezenttativci, osim onih koji su nastupali za Srbiju, biže sa ekipom u avionu, dok će Uroš Spajić, Srđan Mijailović i Nemanja Stojić dobiti nešto duži odmor.

Crveno-beli su prvi deo priprema odradili na Zlatiboru i vratili su se u Beograd, gde su imali malo slobodnog vremena. Međutim, već su počeli sa treninzima, danas od 18.00 časova, kad bude nešto prijatnije vreme će trenirati, kao i sutra, a putovaće sutra veče ispred ponoći. 

Nekoliko igrača koji iz objektivnih razloga nisu bili na prvom delu priprema, sada su sa timom. To su golman Omri Glazer, štoper Naser Điga, vezisti Gelor Kanga i In Bom Hvang, zatim novajlija Puma Rodrigez i napadač Šerif Ndijaje. Svi oni su bili sa reprezentacijama, ali sada su tu. 

Foto: FK Crvena zvezda

 

Prema informacijama Informera, putovaće sutra veće u Rusiju.

- Svi su se vratili, neko ranije, neko kasnije, ali sada su ti, priključeni su treninzima i putovaće na turnir. Krilni napadač Puma Rodrigez povredio je rame, ali može da trči, radi, čak i laganije trenira, tako da je realno da ide sa saigračima, oseti kako izgleda rad sa trenerom Vladanom Milojevićem u dobro upozn saigrače. Pitanje je hoće li moći da igra utakmice - objašnjava naš izvor.

Do večeras biće poznato koliko će dana odmora dobiti repreznetativci koji su sa Srbijom bili na Evropskom prvenstvu, ali neće to biti ništa dugo. 

Foto: Starsportphoto

 

- Možda neće dobiti svi isto. Verovatno će Spajić do 5. jula, Stojić malo manje, a Mijailović možda odmah krene sa ekipom, mada nije još precizirano - zaključio je naš izvor. 

Crvena zvezda će u Sankt Peterburgu ostati do 13. jula. U međuvremenu će odigrati tri utakmice: sa Taljaresom, Sočijem i Zenitom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija