• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.07.2024

11:32

Ovi nisu normalni! FSS se sprda s nama! Posle debakla ovako baca Srbiji prašinu u oči

fss

Fudbal

Ovi nisu normalni! FSS se sprda s nama! Posle debakla ovako baca Srbiji prašinu u oči

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije posle debakla na Evropskom prvenstvu baca Srbiji prašinu u oči.

"Orlovi" su prvo takmičenje na šampionatu Starog kontinenta posle 24 godine sramno okončali, očajnom igrom, sa samo dva osvojena boda, nijednom pobedom i jednim pogotkom. U reprezentaciji je totalno rasulo. Od starta je sve krenulo naopako, jer su u Nemačku otputovali hrvatskim avionom, dok je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović neukim objašnjenjem pokušao da se opere, selektor Dragan Stojković Piksi negira da smo doživeli fijasko, kapiten Dušan Tadić, kad nam se igra raspada, kuka što meč nije počeo od prvog minuta, usred prvenstva golman Vanja Milinković Savić se tuče po kafanama, a fudbaleri postavljaju ultimatum i neće da igraju dok je Piksi selektor...

Ne, nije prva vest koju je naš Savez objavio posle kraha izvinjenje navijačima, koji su verovali, navijali, došli iz celog sveta u Nemačku kako bi navijali za Srbiju, koja je prvi put u istoriji igrala na Evropskom prvenstvu pod tim imenom. Fudbalski savez ćuti i pored bruke i sramote, dok nam obrazi bride, dok gledamo kako se Slovaci kidaju sa Englezima (2:1), fudbaleri Gruzije (4:2) žive najlepšu bajku, a iako ih je Španija eliminisala u osmini finala svi pričaju o njima zbog borbenosti, želje, izgaranja...

Foto: fss

 

 

S druge strane, u Srbiji, na sajtu FSS, osvanuo je sraman tekst s naslovom "Novo lice fudbalske Srbije, u toku su radovima na stadionima širom zemlje". Dok se čeka da Šurbatović i Piksi podnesu ostavke i spasu obraz, ako se to uopšte može posle svega, sa Terazija stiže ovo...

"Novi tereni za bolji, brži i kvalitetniji fudbal. Uporedo sa pripremama naših klubova za novu sezonu, teku i radovi na rekonstrukciji travnatih podloga na stadionima u Subotici, Novom Sadu, Kruševcu, Nišu, Lučanima, Novom Pazaru, Ivanjici i Surdulici", piše na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, dok navijači još nisu preboleli što u Nemačkoj nisu videli taj brži, bolji i kvalitetniji fudbal od naših najboljih fudbalera.
 

Foto: fss

 

 

Posle plasmana našeg nacionalnog tima na Evropsko prvenstvo i početka izgradnje Nacionalnog stadiona, reforma i održavanje terena po uzoru na najkvalitetnije lige u Evropi, jedan je od najvažnijih strateških ciljeva koje je ovo rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije postavilo na početku svog četvorogodišnjeg mandata, navodi FSS.

"Veliki projekat koji nam već od jeseni donosi novo, lepše i modernije lice fudbalske Srbije, ima za cilj unapređenje uslova i podizanje kvaliteta fudbala na svim nivoima takmičenja. Pored atraktivnije igre i većeg interesovanja publike, instalacija novih podloga najmodernije tehnologije smanjiće rizik od povreda i pružiti optimalne uslove za razvoj mladih fudbalera.Fudbalski savez Srbije odlučan je u nameri da kroz infrastrukturnu revoluciju podigne srpski fudbal na viši nivo i stvori temelje za dugoročan uspeh na domaćoj i međunarodnoj sceni".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija