• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2024

18:10

Težak skandal! Vanja Milinković-Savić se potukao u kafani u Minhenu usred EP!

Starsportphoto

EURO 2024

Težak skandal! Vanja Milinković-Savić se potukao u kafani u Minhenu usred EP!

Podeli vest

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić potukao se sa navijačem u kafani u Minhenu, usred Evropskog prvenstva.

Pred odlučujući meč trećeg kola grupne faze u grupi C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Vanja Milinković-Savić potukao se sa jednim srpskim navijačem u kafani, prenosi "Telegraf".

Podsetimo, selektor Dragan Stojković Piksi je dao slobodan dan igračima između okršaja sa Slovenijom i Danskom. Golman Srbije Vanja Milinković Savić izašao je u Minhen na slobodan dan u jedan minhenski lokal u koji inače izlaze Srbi.

Jedan srpski navijač mu je u jednom momentu dobacio "Šta ćeš ti ovde? Treba da budeš u karantinu, a ti piješ!"

Foto: Starsportphoto

Vanja Milinković Savić

 

Navodi se, da se čuvaru mreže Torina se to nije svidelo krenuo je ka njemu, a onda ga i udario. Ubrzo je reagovalo obezbeđenje kafane, a u sve se umešao na kraju i vlasnik lokala.

Vlasnik lokala je za pomenuti medij dao svoju verziju priče.

- Vanja je došao u našu kafanicu ali ga obezbeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu hteli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umešao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve rešili - rekao je on.

Vanja Milinković-Savić nije odigrao ni minut na Evropskom prvenstvu jer ga je na mestu prvog golmana bio Predrag Rajković, iako je pre šampionata to mesto zauzimao Vanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 2 dana

Wauuuu"kakav skandal"!? Zamislite molim vas covek se potukao! Hahahahaha velika stvar!?

kirckland

pre 1 dan

Mnogi se pitaju sta je sa nasim fudbalerima na velikim mecevima i turnirima? Sustina je u tome sto fudbal igraju najneskolovaniji,ili zaostali u skolovanju u poteri za karijerom, i onda kad uspeju u klupskom fudbalu i napune bankovne racune i novcanike izgube svaki motiv i partiotsko osecanje. Jednostavno, predaju se uzivanju,izgube motive za borbu i napredak,brzo se zadovolje pa neretko i naprasno uniste karijeru i ne iskoriste priliku koja i se ukazala. To se kod nas zove Balkanskim sindromom u psihologiji sporta. Kad se obogate postanu "bolesni" iznutra, pogube osecaj za realnost,pobahate se do krajnjih granica,predaju se porocima, postanu plen lakih zena, kafana i birtija. Cujem evo da je u nemackoj jedan od nasih igraca uspeo da se potuce u kafani... U Kataru su jedni drugima tucali zene i verenice po hotelskim sobama. Sa takvim pristupom normlno je da pogube i sistem i kondiciju igre,to postaje bruka i sramora od sportista koji time brukaju zemlju i narod. Pravo da vam kazem, umem da izdvojim one momke koji uspevaju da se ne utope u taj grozni sindrom srpskog fudbala, malo ih je , ali ja sam izgubio nadu da se bez temeljnih reformi u ovom sportu nema nade za duzi period. A imamo talenat, nazalost....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija