• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

01.07.2024

13:10

Vlahović  u Beogradu brusi formu za početak sezone!

Starsportphoto

Fudbal

Vlahović u Beogradu brusi formu za početak sezone!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije i igrač Juventusa Dušan Vlahović provešće neko vreme u Beogradu gde će imati individualne treninge.

Italijanski Tutosport je preneo da je srpski as nije zadovoljan nastupom na Evropskom prvenstvu u dresu Srbije i da sada želi maksimalno da se fokusira kako bi sezona 2024/2025 počela na najbolji mogući način.

On je u tri meča Srbije na terenu proveo 177 minuta i nije uspeo da se napravi način nametne na terenu. "Orlovi" su takmićenje završili već u grupnoj fazi sa samo dva boda.

Imaće Vlahović individualne treninge u srpskoj prestonici, a zatim sledi povratak u Torino, gde će sa svojim saigračima iz Juventusa raditi završni deo priprema za početak sezone.

On se priprema u Fudbalskom klubu 011 na Adi. O njemu brine trener Uroš Domazet s kojim je i prošlog leta radio kada se spremao za novu sezonu.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Srbin je briljirao u dresu italijanskog giganta, ali nije uspeo da zadrži istu formu i na takmičenju u Nemačkoj, tako da sada sledi naporan rad.

Novi trener "stare dame" je Marko Mota koji je nakon dve uspešne godine u Bolonji odlučio da napravi ozbiljniji korak u svojoj karijeri,  a Vlahović će sigurno biti jedan od njegovih glavnih aduta.

Juventus će nakon jednogodišnje pauze igrati ponovo Ligu šampiona i pokušaće da napadne titulu u Seriji A koju nisu osvojili četiri godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija