• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.07.2024

08:37

Bruka i sramota! Dokle će ovo da rade Novaku?! BBC na stubu srama zbog Srbina!

tanjug/ap

Novak Đoković

Bruka i sramota! Dokle će ovo da rade Novaku?! BBC na stubu srama zbog Srbina!

Podeli vest

Britanski "Dejli Mejl" piše da su "smešni šefovi na Bi-Bi-Siju" pobrkali raspored i da zbog toga niko u Britaniji nije mogao da vidi prvih 20 minuta meča Đokovića i Firnlija, a navijači su osuli drvlje i kamenje po ovom mediju, jer to nije prvi put da se ogreše o najboljeg igrača svih vremena.

Britanac Džejkob Firnli nije razočarao, naprotiv, ostavio je vrlo dobar utisak u porazu od Srbina, zemljaci su oduševljeni, ali su ljubitelji tenisa iz njegove domovine i šire ogorčeni zbog druge stvari, koja nema veze sa dvojicom igrača.

Naime, u centru pažnje je veliki propust koji je Bi-Bi-Si napravio. Iako ovaj medij ima ekskluzivno pravo prenosa, napravio je ogroman propust zbog kojeg je na udaru svetske javnosti.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Navijači su bili ogorčeni kada su videli da je na njihovom prvom i drugom kanalu istovremeno prenošen meč Kejti Bulter i Harijet Dart, pa su opleli po javnom servisu! Tek kada su na društvenim mrežama shvatili da se podigla velika prašina i da su pljuštala pitanja šta se dešava sa Novakovim mečom, tada su primetili šta su napravili.

Navikao je Nole na loš tretman u ovoj zemlji, ali da budu baš ovoliko neprofesionalni niko nije očekivao! Često pričaju da je blefirao povredu i da nije operisan, pokušavaju da ga blate na sve načine, ali upravo je taj Novak Đoković došao da aplaudira njihovom Endiju Mareju iako je igrao tog dana i apsolutno nije morao to da učini. Ali, Novak je Novak i tu svaka priča prestaje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija