• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

26.07.2024

08:11

Holivudska lepotica se izvinila Novaku! Ovo je razlog za to (VIDEO)

Reuters

Novak Đoković

Holivudska lepotica se izvinila Novaku! Ovo je razlog za to (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković bio je sa suprugom Jelenom gost na gala večeri "Luj Viton Fondacije" u Parizu.

Bračni par Đoković privukao je veliku pažnju svojim dolaskom, a jedna od gošći je bila posebno oduševljena kada je videla Srbina.

U pitanju je jedna od najpopularniji američkih glumica Zendaja  koja je trenutno u centru pažnje zbog filma "Challangers".

Ona je iskoristila trenutak druženja sa Đokovićem  kako bi mu se izvinila zbog toga što u pomenutom filmu njene teniske veštine nisu bile sjajne, ali Novak je bio drugačijeg mišljenja.

 

 

- Ne, super je. Sviđaju mi se ti pokreti - poručio je naš as koji je uživao sa suprugom Jelenom.

Novak Đoković prvi meč na Olimpijskim igrama igra u subotu od 13.30 kada će se sastati sa Metjuom Ebdenom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Istorijski značajan dokument! Brnabić: Očekivala sam da se u Skupštini najviše govori o Deklaraciji, to je najvažnija tema!
Politika

Istorijski značajan dokument! Brnabić: Očekivala sam da se u Skupštini najviše govori o Deklaraciji, to je najvažnija tema!

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da je očekivala da tokom skupštinske rasprave proteklih dana bude više reči o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, istorijski značajnom dokumentu koji je posvećen miru i stabilnosti, a ne o nekim temama van dnevnog reda.

26.07.2024

09:06

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa!
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa!

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija