• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

15.08.2024

13:32

Novače, ti si oslobodilac, a hteli su da nestaneš! Brazilac uputio moćne reči Srbinu

profimedia

Novak Đoković

Novače, ti si oslobodilac, a hteli su da nestaneš! Brazilac uputio moćne reči Srbinu

Podeli vest

Brazilski novinar i pisac Giljerme Fuiza obratio se Novaku Đokoviću i proglasio ga herojem!

Fuiza je ekstremno popularan u rodnoj državi. Na Instagramu ima skoro 700.000 pratilaca, a vodi i emisiju koja se emituje na "Jutjubu". Naziv je "Outra coisa" (sr. Druga stvar) i putem nje se Fuiza obratio Novaku Đokoviću.

Smatra prvog tenisera sveta oslobodiocem i u svom obraćanju je često pominjao vakcinu protiv koronavirusa, a upravo je Fuiza bio protiv obavezne vakcinacije i objavljivao javno navodne štetne efekte iste.

Fuiza se obratio Noletu i slavio njegovu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Novače Đokoviću ti nisi pobednik, ti si oslobodilac. Bacio si pod noge gomilu kukavica koji su želeli da vide tvoju sramotu. Oni nisu hteli tvoj poraz, oni su hteli tvoju sramotu! Bacio si pod noge gomilu prevaranata koji su posvećeni etici. Prevaranti će imati noćne more od tebe. Tvoja zlatna medalja ponižava propagatore lažne nauke. Na svaki sramni "Ua" lobista odgovarao si sjajnom igrom. Učio si na snazi dostojanstva gomilu koja nikada neće razumeti šta je to - počeo je brazilski novinar.

Osvrnuo se potom i na Australiju i momenat kada je Novak Đoković u januaru 2022. godine završio u hotelu za migrante i na kraju deportovan jer nije bio vakcinisan protiv koronavirusa.

 

 

- Uhapšen si u Australiji, a oslobodili su one koji su se poklonili sramoti. Nekoliko njih se razbolelo, a ti si ostao savršenog zdravlja. Pokazao si da čarobni napitak ne postoji, a još manje za masovne ucene. I pored toga, nakon hapšenja, proteran si iz zemlje. Hteli su moralno da te unište, hteli su da nestaneš sa mape. Zauvek si na mapi, ali ne samo kao najveći u istoriji, nego i kao vođa vrste. U vreme ponižavanja tvojih vršnjaka ko se usudi da digne glavu videće te. Neki to neće izdržati i radije će se vratiti i gledati u zemlju skupljajući zlatne mrvice politički korektnih lobista. Ali, oni koji se usude da se drže uspravno, naći će nadu u tebi. Jednoga dana, velika sramota čovečanstva biće na pravi način razotkrivena i tog dana nećeš biti na vrhu postolja. Bićeš u muzeju večnosti, sa nedvosmislenim priznanjem ko si. Novače Đokoviću, ti si heroj - dodao je Fuiza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bulatović o povlačenju Cvetkovića sa protesta: Njegov stav je daleko relevantniji od stavova glumaca, pesnika, televizijskih vedeta i ostalih Đilasovih uposlenika!
Politika

Bulatović o povlačenju Cvetkovića sa protesta: Njegov stav je daleko relevantniji od stavova glumaca, pesnika, televizijskih vedeta i ostalih Đilasovih uposlenika!

Taman kada je Srbija pomislila da je Dragan Đilas konačno dotakao i probio političko dno zloupotrebom prošlogodišnjih majskih tragedija, pokušavši da iz monstruoznih ubistava izvuče politički profit, uverili smo se da njegove političke manipulacije i mahinacije zapravo nemaju ni dno ni granicu, kaže narodni poslanik Dejan Bulatović.

15.08.2024

14:47

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija