• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

18.08.2024

07:16

Ovo je sramota! Novak Đoković zagrmeo zbog skandala u Sinsinatiju!

EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Novak Đoković

Ovo je sramota! Novak Đoković zagrmeo zbog skandala u Sinsinatiju!

Podeli vest

Novak Đoković se oglasio povodom skandala na mastersu u Sinsinatiju kada je sudija napravio veliku grešku na meču Džejka Drejpera i Feliksa Ožea Alijasima i time direktno rešio pitanje pobednika.

Drejper je na meč lopti protiv Kanađanima poslao lopticu preko mrežu, ali pošto je ona udarila u njegov reket pa o tlo! Čak je i njegov govor dela jasno ukazivao da je svestan greške. Međutim, kad mu je sudija poklonio poen, Britanac je počeo da se pravi "lud" i navodno nije bio siguran da li treba da dobije poen ili ne. Na kraju je Alijasim, uprkos raspravi sa sudijom i podršci publike, upisao poraz. 

Đoković je ispratio sve što se dešavalo u Sinsinatiju i oglasio se malo pre ponoći zahtevajući hitnu promenu pravila.

"Sramota je da nemamo ponovljeni snimak za ovakve situacije na terenu. Ono što je još neverovatnije je da nemamo pravilo koje bi sudijama u stolici dozvolilo da promene prvobitnu odluku na osnovu ponovljenog snimka, koji se gleda van terena", zagrmeo je Đoković.

 

 

Nije se tu zaustavio Nole, nastavio je da iznosi mišljenje o ovoj kontroverznoj situaciji.

 

 

 

"Svi koji gledaju na TV-u mogu da vide šta se desilo na ponovljenom snimku, ali igrače na terenu drže u neznanju i oni ne znaju šta se desilo. Imamo 'hokaj sistem' za linije i živimo u tehnološki naprednom 21. veku! "Molim vas, učinite da se ovaj apsurd nikad više ne ponovi", podvukao je Novak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Šolak i njegovi mediji vode u Srbiji antievropsku kampanju
Politika

Vesić: Šolak i njegovi mediji vode u Srbiji antievropsku kampanju

Poslednjih meseci u Srbiji se vodi strašna medijska kampanja protiv Evropske unije u kojoj Brisel pokušava da se prikaže kao zlo koje želi da uništi Srbiju i pretvori je u koloniju, kaže ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i navodi da najstrašniju kampanju vodi Dragan Šolak.

18.08.2024

09:51

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija