• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

23.08.2024

14:48

Ima li razloga za brigu? Pojavile se fotke sa Novakovog treninga, jedan detalj su svi primetili (FOTO)

profimedia

Novak Đoković

Ima li razloga za brigu? Pojavile se fotke sa Novakovog treninga, jedan detalj su svi primetili (FOTO)

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (37) nalazi se u Njujorku gde se priprema za start Ju-Es opena, a prema poslednjim informacijama sa lica mesta, slavni as vratio je steznik na desno koleno, iako je prethodnih dana trenirao bez njega!

Jedan od najboljih sportista planete pre nekoliko dana stigao je na teritoriju SAD i odmah počeo sa jakim treninzima. Navijače je posebno oduševilo to što je napokon, nakon više od dva meseca, sa operisanog desnog kolena uklonio steznik, koji je nosio i tokom Vimbldona, ali i tokom Olimpijskih igara u Parizu.

Međutim, sudeći po poslednjim fotografijama sa lica, Srbin je odlučio da taj deo opreme vrati na desno koleno i da na taj način nastavi trening. Nije poznato da li je Đoković ponovo osetio bolove.

Njegovi navijači su u blagoj panici, mada većina njih se nada da nije ništa ozbiljno i da je Novak steznik na koleno vratio iz predostrožnosti. Ovako je izgledao samo dan ranije na jednom od prvih treninga po dolasku u Njujork.

Foto: printscreen instagram

 

 

Podsetimo, na taj način igrao je tokom čitavog olimpijskog turnira u Parizu, gde je na spektakularan način došao do zlatne medalje i ispunjenja dugogodišnjeg sna. Tokom mečeva u prestonici Francuske, bolove u kolenu osetio je samo u četvrtfinalu protiv Stefanosa Cicipasa. Srećom, samo dan kasnije izašao je na teren i počistio Lorenca Muzetija, a potom i u finalu Karlosa Alkaraza. Na bilo kakve probleme u polufinalnom i finalnom meču, nije se žalio.

Da podsetimo, Nole je povredu meniskusa desnog kolena doživeo još početkom juna na Rolan Garosu. Tada je povređen izdržao duel protiv Franciska Serundola, a onda se sutradan povukao sa turnira i otišao na operaciju. Iako su mu mnogi predviđali dugu pauzu, čak i kraj karijere, Đoković se vratio na teren posle svega 19 dana od operacije, a onda igrao finale Vimbldona, gde je poražen od Alkaraza. Kao što je poznato, istom tom rivalu revanširao se u finalu Olimpijskih igara, a sada ostaje da se vidi u kakvom stanju će dočekati ponedeljak i početak četvrtog grend slema u godini, Ju-Es opena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija