• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

24.08.2024

13:46

Lud, duhovit ili neobavešten!? Amer o Novaku: Ima 45 godina, a očajnički je želeo...

profimedia

Novak Đoković

Lud, duhovit ili neobavešten!? Amer o Novaku: Ima 45 godina, a očajnički je želeo...

Podeli vest

Američki teniser Frensis Tijafo (26) govorio je sa oduševljenjem na konferenciji za medije u Njujorku o Novaku Đokoviću (37) zbog osvajanja olimpijskog zlata, ali je lupio da Srbin ima 45 godina i samo se nasmejao kada ga je jedan od novinara ispravio.

Ukoliko ne bude iznenađenja, Tijafo bi mogao da bude potencijalni Đokovićev protivnik u osmini finala Ju-Es opena. Novinare je zanimalo šta Amerikanac misli o Srbinu i njegovom uspehu na Igrama u Parizu.

Ovaj je pohvalio najboljeg tenisera svih vremena, pa onda lupio i ostao živ.

 

 

- Znam koliko je Đoković očajnički želeo tu titulu, to je sigurno. Neverovatan trud. Morate mu skinuti kapu. Znate, statistički, mislim da je najveći igrač svih vremena već neko vreme, a sada je to zacementirao. Ludo. Ima otprilike 45 godina i još osvaja svaki turnir -  rekao je Tijafo, a kada su mu dobacili da zapravo ima 37 godina, samo se nasmejao i nastavio izlaganje:

 

Foto: profimedia

 

 

 

- Zaista je dobro videti to što radi. Mislim, spektakularno – znam da je mnogo značilo i njemu i zemlji, čestitam mu - poručio je 20. igrač sveta.

Dodao je da nije mnogo pratio sve što se dešava sa Janikom Sinerom, već da je bio fokusiran na svoje pripreme za Ju-Es open.

On će u prvoj rundi u Njujorku odmeriti snage sa Aleksandrom Kovačevićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija