• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

24.08.2024

09:04

Nole ućutkao Amere usred SAD! Evo šta je rekao o meču Srbije i njihovog "drim tima" na OI!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Nole ućutkao Amere usred SAD! Evo šta je rekao o meču Srbije i njihovog "drim tima" na OI!

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković (37), otvoreno je rekao Amerikancima da su njihovi košarkaši trebali da izgube od Srbije u polufinalu Olimpijskih igara, ali da ih je sreća pogledala.

Ceo svet brujao je o igri reprezentativaca naše zemlje protiv "drim tima" u Parizu, čak su i mnogi objektivni Amerikanci rekli da je Srbija zaslužila pobedu protiv njihovih miljenika, a sada se uoči starta Ju-Es opena oglasio i najbolji sportista sveta.

Novak je poznat po surovoj iskrenosti i nije imao problem da američkim medijima kaže šta mu je na duši kada su košarkaši u pitanju.

 

Foto: tanjug/ap

 

 

- Moram da čestitam SAD na zlatu, ali imali ste mnogo sreće u polufinalu protiv Srbije i trebalo je da izgubite! Imali smo vas na konopcima, vodili smo sa 13 poena razlike na ulasku u poslednju četvrtinu. Nakon toga je "drim tim" pokazao zbog čega ga tako zovu. Ipak, mi smo ponosni na naš koašrkaški tim, uvek smo bili i bićemo. Oni su neverovatni. Košarka je sport broj jedan u našoj zemlji i godinama je tako. Tradicija, istorija, klupska i nacionalna košarka, sve je to odlično i zbog toga smo veoma srećni - rekao je Đoković tamošnjim medijima.

Srpski as igraće protiv Moldavca Radua Albota (34) prvi meč na ovogodišnjem Ju-Es openu, a taj duel će početi u noći između ponedeljka i utorka, oko tri sata posle ponoći po našem vremenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Ne ignoriši, gladan sam!!"
Društvo

"Ne ignoriši, gladan sam!!"

Humanitarac iz Čelareva kod Bačke Palanke, Dragan Stupar, nedavno je sproveo jedan socijalni eksperiment, kako ga je nazvao, i proverio koliko su građani Novog Sada humani, a ono što je snimio kamerom, iznenadilo je, kako njega, tako i njegove pratioce na društvenim mrežama kada se pokazalo kakvi smo zapravo kada primetimo da je nekome potrebna pomoć.

24.08.2024

10:54

Vesić: Do sredine 2025. godine na putevima u Srbiji biće 164 električna punjača
Društvo

Vesić: Do sredine 2025. godine na putevima u Srbiji biće 164 električna punjača

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da se na skoro 1.000 kilometara auto-puteva i brzih saobraćajnica u Srbiji nalazi svega osam javnih elektro- punjača, što nije dovoljno za sve veći broj automobila na električni pogon koji koriste naše puteve, ali će se ta situacija uskoro promeniti, pa će do aprila ili maja naredne godine na mreži auto-puteva u zemlji biti čak 164 elektro-punjača.

24.08.2024

10:14

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija