• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

23.08.2024

21:20

Sad je još i špijun?! Novaka Đokovića optužili i za ovo?! Ljudi, da li ste normalni?

Tanjug/AP

Novak Đoković

Sad je još i špijun?! Novaka Đokovića optužili i za ovo?! Ljudi, da li ste normalni?

Podeli vest

Bivši fizioterapeut Stefanosa Cicipasa, Žerom Bjanki, otkrio je zaniimljivu scenu , koja se dogodila uoči finala Rolan Garosa 2021. između grčkog tenisera i Novaka Đokovića.

Cicipas se pre jednog od najvažnijih mečeva u karijeri, malo duže zagrevao, tokom kojeg je i njegov otac, Apostolos, je imao krajnje čudne komentare.

- Zagrevanje je trajalo sat i dvadeset sedam minuta. Obično traje maksimalno 45 minuta. Rekao sam: ‘Stefanos apsolutno mora da stane, ima meč!’. Na kraju sam otišao pre kraja. Tokom treninga, leteo je dron, a otac je poludeo govoreći da ga špijunira ‘Đoko’ - rekao je Bjanki za "Ekip".

Cicipas u tomfinalu doživeo i najboljniji poraz u karijeri, jer vodio 2-0 u setovima, ali mu to nije bilo dovoljno za Grend slem trofej, koji još uvek čeka.

Posle toga srpski i grčki as igrali su još tri finala (Rim, Astana, Australijan open) i u svim je trijumfovao Đoković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Osvojiće bar još dva-tri grend slema! Vilander: Zlato mu je dalo motivaciju da dokaže da je i dalje gladan pobeda!
Novak Đoković

Osvojiće bar još dva-tri grend slema! Vilander: Zlato mu je dalo motivaciju da dokaže da je i dalje gladan pobeda!

Novak Đoković još uvek nije još završio sa trofejima, osvojiće bar još jedan, dva čak ili tri grend slema. Zlato na Olimpijskim igrama će mu dati takvu energiju da nastavi da se bori, jer on voli izazov koji mladi igrači postavljaju pred njega. Očekujem dve neverovatne nedelje, poručio je nekadašnji prvi igrač sveta Mats Vilander (60).

23.08.2024

19:00

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija