• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

26.08.2024

22:30

Šok! Novak izgubio zlato iz Pariza! Zaboravio sam gde je, uhvatila me panika

profimedia

Novak Đoković

Šok! Novak izgubio zlato iz Pariza! Zaboravio sam gde je, uhvatila me panika

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je da je izgubio zlatnu medalju koju je osvojio na Olimpijskim igrama u Parizu.

Đoković je na poslednji grend slem u sezoni stigao sa zlatnim odličjem oko vrata, ali je malo nedostajalo da u Njujork doputuje bez nje.

Srpski as je u intervjuu za ugledni američki medij "Forbs" otkrio da se posle uspeha na Igrama u Parizu odviljala prava drama u njegovoj kući jer je medalja nestala. 

Vlasnik 24. grend slem trofeja trebalo je da ponese odličje za Ameriku zbog nekih promotivnih događaja, ali kada je video da ne može da ga pronađe počeo je da paniči. 

- Zaboravio sam gde se nalazi, jer su je moja deca negde sakrila. Počeo sam u jednom trenutku da paničim, jer sam morao da je ponesem u Ameriku - rekao je Đoković i otkrio da se u avion na kraju ukrcao bez odličja. 

Foto: epaimages

 

Ipak, na njegovu sreću njegova porodica je brzo pronašla medalju, pa su je poslali po Novakovom fizioterapeutu, koji je putovao dan kasnije za Njujork. 

Srpski as je priznao da danima posle pobede na Igrama nije video odličje, jer su je uzela njegova deca, sin Stefan i ćerka Tara. 

- Jedne noći je moja ćerka spavala sa medaljom, a druge noći moj sin. Imaju nekoliko mojih trofeja u svojim sobama. Sve je to deo cele porodice Đoković koja slavi zajedno - otkrio je srpski teniser. 

On je otkrio da je sada medalja na sigurnom u Njujorku.

- Pokušavam da je pogledam jednom dnevno i kažem "zdravo" - našalio se Novak i dodao:  

- Kažem joj i "hvala" da bih dobio inspiraju za dalje.

 

 

Najbolji teniser svih vremena priznao je da poslednjih 15 i više godina ima običaj da skuplja određene stvari posle velikih pobeda. Naime, Đoković kao suvenir sačuva bar jednu majicu i jednu patiku, ne par, i reket sa tog turnira u nameri da jednog dana sve izloži u njegovom muzeju. Trenutno se o njegovim titulama brine njegov otac Srđan, kome Nole posle svakog uspeha pošalje trofej. 

- Ima mini-muzej i ponosno pokazuje rezultate svog sina. Te uspomene imaju sada veliku vrednost, ali imaće još veću - otkrio je srpski as.

On je na kraju još jednom ponovio da mu je "pao veliki teret sa srca" kada je pobedio u Parizu.

 

- Kada sam pobedio u polufinalu Olimpijskih igara, pao sam na zemlju, jer sam znao da mi je srrebro zagarantovano. Ali srebrno mi nikad nije bilo krajnji cilj. Išao sam na zlato. Bila je to jedna od mojih najboljih partija ako posmatramo godinama unazad. Sve je tu, prosto, drugačije. Olimpijske igre su najvažniji sportski događaj - zaključio je Novak za američki medij.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kompletna srpska opozicija danas brani Severinu, a njena advokatica za Šolakovu televiziju kaže: Istorijska je činjenica da je u Srebrenici bio genocid! (VIDEO)
Politika

Kompletna srpska opozicija danas brani Severinu, a njena advokatica za Šolakovu televiziju kaže: Istorijska je činjenica da je u Srebrenici bio genocid! (VIDEO)

Advokatica hrvatske estradne umetnice Severine Vučković jedva je dočekala medijsko istupanje na tajkunskim televizijama, kako bi propagirala stav da je njena štićenica neosnovano zadržana na granici, gde su joj postavljana, kako kaže, besmislena pitanja koja su u vezi sa istorijskim činjenicama.

26.08.2024

20:40 >> 20:42

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast!
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast!

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)
Live TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija