• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

13.09.2024

08:35

Novak otvorio dušu posle sloma u Njujorku! Osetio sam da to nisam bio ja na Ju-Es openu!

tanjug/ap

Novak Đoković

Novak otvorio dušu posle sloma u Njujorku! Osetio sam da to nisam bio ja na Ju-Es openu!

Podeli vest

Dejvis kup reprezentacija Srbije ovog vikenda će se suočiti sa Grčkom u Beogradu, a naš tim će predvoditi najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković.

Nakon uspeha na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je osvojio jedini trofej koji mu je nedostajao, Đoković će braniti boje Srbije odmah nakon Ju-Es opena.

Naš as je u avgustu došao do zlatne medalje na OI, a usledile su nedelje slavlja i odmora. Međutim, to je imalo uticaja na njegovu formu, što se videlo na Ju-Es openu, gde je Đoković eliminisan u trećem kolu od Australijanca Alekseja Popirina rezultatom 3:1.

Foto: epaimages

Novak Đoković

U razgovoru za RTS, Đoković je priznao da nije bio na svom vrhuncu u Njujorku, te da je učestvovao na turniru samo zbog prestiža Grand Slam-a.

- Evo, sada u Njujork sam otišao samo zato što je grend slem. Osećao sam da to nisam ja. Osećao sam pred svaki meč veći pritisak nego na OI. Tenis je pojedinačan sport, nemamo na koga da se oslonimo. Sami smo na terenu, tu je čar i lepota sporta, ali ako vam je loš dan i nemate rešenje vi ste – izgubili. To je mač sa dve oštrice. OI su mi bile najveće zvezde vodilje. Tenis nije klasičan olimpijski sport poput plivanja i takvih sportova - poručio je najbolji svih vremena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)
Live TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)

Troškovi servisiranja ogromnog američkog saveznog duga sada su veći od budžeta za odbranu, izjavio je izvršni direktor Tesle i Spejks Iksa Ilon Maks u popularnom podkastu. On je dodao da zemlja „izuzetno brzo bankrotira“. Američko ministarstvo finansija objavilo je krajem jula da je državni dug premašio 35 biliona dolara, što je skočilo za trilion u periodu od šest meseci. Profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka govorio je na ovu temu u "Info jutru" Informer televizije.

13.09.2024

12:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!
Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Pirot, gde je posle razgovora sa gradonačelnikom i obilaska Doma zdravlja i vrtića "Crvenkapa" posetila i porodicu Kostić u u pirotskom prigradskom selu Krupac.

12.09.2024

17:49