• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.10.2024

07:48

Histerija Kineza! Dvorana eksplodirala, Nole ovo još nije doživeo (VIDEO/FOTO)

epaimages

Novak Đoković

Histerija Kineza! Dvorana eksplodirala, Nole ovo još nije doživeo (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Prava histerija vlada za Novakom Đokovićem u Kini.

Četvrti teniser sveta takmiči se na mastersu u Šangaju, navijači ga opsedaju sa svih strana, pa mora da ga čuva brojno obezbeđenje.

Domaćini su na prvom meču u Šangaju našeg tenisera posle pet godina pokazali još jednom koliko vole Srbina. Prvo su ga najavili kao najboljeg tenisera ikada, pa su pali u delirijum posle pobede našeg asa, kada im se obratio. Na tribinama su se vijorile srpske zastave, kao u Srbiji da igra. 

U prvom meču je Nole bio bolji od Amerikanca  Aleksa Mikelsena koga je eliminIsao posle dva tajbrejka sa 7:6, 7:6. Nakon meč se Đoković obradio navijačima i tada je dvorana eksplodirala.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

Vrištali su od uzbuđenja i ovacijama i aplauzima nagradili našeg asa, koji se zahvalio Kinezima i na Instargramu.

"Šangaje, nedostajao si mi. Hvala na podršci i lepom prestavljanju", napisao je Nole na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Bio je ovo prvi meč našeg tenisera posle mesec dana i Ju-Es opena. Malo je zarđao.

- Ovo je bio prvi meč protiv Aleksa gledao sam kako igra, ali se nisam nikad suočio sa njim na terenu. Pored toga, nisam igrao neko vreme, trebalo mi je malo da skinem rđu i da sve krene. On je počeo jako dobro, sjajno servira, igra agresivno za tako visokog igrača, i odlično se kreće. Istupa, uzima inicijativu, ne plaši se toga. Bilo je prilično gusto. Visok nivo tenisa u oba seta i drago mi je što sam sačuvao smirenost i živce kada je bilo važno. U drugom setu u taj-brejku imao sam 4:1 i 15:40 i onda onaj nec kada je lopta prešla preko. Moglo je da bude 6:1 za mene, ali na ovom nivou stvari se brzo menjaju, pa mi je drago što sam pobedio ovakvog tenisera i radujem se narednom kolu - rekao je Đoković posle meča.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija