• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

18.07.2024

05:58

Aaaaa... Urlik Jokića i pogled koji ubija! Ovako se igra za Srbiju (VIDEO)

printscreen

Olimpijske igre

Aaaaa... Urlik Jokića i pogled koji ubija! Ovako se igra za Srbiju (VIDEO)

Podeli vest

Nikoli Jokiću zameraju da mu nije dovoljno stalo do reprezentacije, ali dokazao je da nije tako na meču sa Sjedinjenim Američkim Državama u Abu Dabiju.

"Orlovi" su doživeli brutalan udarac od rivala na Olimpijskim igrama. Odolevali su Amerikancima 15 minuta, a onda su Lebron i društvo ubacili u brzinu i na kraju slavili sa ubedljivih 105:79 (28:28, 31:17, 24:13, 22:21).

Ali, Jokić je pokazao da je pravi lider i koliko mu je stalo da pobeđuje u dresu svoje zemlje. U jednom trenutku nakon što je postigao koš i trčeći ka svojoj polovini glasno podviknuo saigračima da "zategnu" odbranu. Videla se vatra u Nikolinim očima, pogleda koji ubija, koji viđamo dok igra u dresu Denvera u NBA, što će nam bez sumnje biti od pomići kada krene prava borba za medalju u Francuskoj. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

 

Najraspoloženiji u srpskom timu je bio Nikola Jokić sa 16 poena, ali to nije bilo dovoljno da se zaustave briljantni Ameri. Srbija je posle pobeda u zatvorenim mečevima sa Holandijom, a potom i protiv Francuske, poražena od Australije i Amerike na turniru u Abu Dabiju. Za poslednje dve provere selektor Pešić nije mogao da računa na kapitena Bogdana Bogdanovića, koji je bio na nezvaničnom zagrevanju, ali niko nije hteo da rizikuje sa njegovim nastupom.

Srbija se iz Abu Dabija vraća u Beograd. U nedelju igrati protiv Japana, a dan kasnije protiv Grčke. Oba meča biće odigrana u Beogradskoj areni.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija