• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.07.2024

05:45

Upozorenje! "Orlovi" sasuli 119 poena, navijače ozbiljno brine jedna stvar

Starsportphoto©

Olimpijske igre

Upozorenje! "Orlovi" sasuli 119 poena, navijače ozbiljno brine jedna stvar

Podeli vest

Najbolji srpski košarkaši deklasirali su reprezentaciju Japana sa 119:100 u okviru priprema za Olimpijske igre i oduševili navijače, posebno Filip Petrušev.

"Orlovi" su pred 15.000 navijača u Beogradskoj areni zabeležili drugi trijumf u pripremnom periodu uz isto toliko poraza. Srbija će poslednju utakmicu pred put u Lilu imati  u 20 časova protiv Grčke.

Naši košarkaši su u tri zvanične pripremne utakmice pretrpeli dva poraza - prvo od Australije, pa od Sjedinjenih Američkih Država, dok je jedini trijumf, ubedljiv, upisan u meču sa Francuskom. Jokić je protiv Japana bio najefikasniji u srpskom timu sa 18 poena uz osam skokova i sedam asistencija, Petrušev je dodao 17, Bogdanović 15, Dobrić 14, a Micić 12 poena.

Zaigrali su naši momci u NBA stilu, as Denvera je dominirao. Navijači su uživali, a najbolja vest je što su "orlovi" odigrali meč sa pola snage, najbolje čuvaju za veliku scenu - Olimpijske igre.  Mada, neki strahuju jer su puleni selektora Svetislava Pešića primili 100 poena od selekcije Japana, misle da to nije dobra vest pred ono što čeka našu ekipu u Francuskoj. Bilo je zabrinutih navijača na društvenim mrežama.

"Slaba provera, ali zabrinjava ovih 100 poena što su nam uvalili Japanci. Jokić tata igrice". 

 

 

"Da brate, ali Japan da ti zabije 100 poena lol ovo nije dobro", napisao je navijač na Instagramu.

 

 

"Vasilije Micić najslabija karika Pešićevog tima".

 

 

Petrušev je oduševio navijače.

"Petrušev i Dobrić odlični".

 

 

"Petrušev i Jokić se sjajno kapiraju. Bas su prirodni fit. I da je zdrav 100 odsto Jović, opet bih Petruševa na startera", napisao je jedan navijač Srbije.

 

 

Srbija je na Olimpijskim igrama u grupi sa Sjedinjenim Državama, Portorikom i Južnim Sudanom. Prva utakmica na programu je u nedelju, 28. jula, u 17 časova protis SAD.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija