• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

25.07.2024

19:48

Noletov i Alkarazov razgovor izazvao smeh! Nismo se tuširali zajedno (VIDEO)

Reuters

Olimpijske igre

Noletov i Alkarazov razgovor izazvao smeh! Nismo se tuširali zajedno (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Španac Karlos Alkaraz vodili su neobičan razgovor tokom treninga na Olimpijskim igrama.

Srpski as je u sredu stigao u Pariz i istog dana počeo pripreme za najveću sportsku smotru, a dan kasnije na terenima Rolan Garosa sreo sa sa velikim rivalom 21-godišnjim Alkarazom. 

Dobro je poznato da su srpski i španski teniser u odličnim prijateljskim odnosima, što se i videlo u pauzi između njihovih treninga. Oni su se prvo srdačno pozdravili, potom su proćaskali, a iako se na snimku koji je objavio "Eurosport" ne može čuti većina njihovog razgovora, jedan Novakov komentar je nasmejao sve prisutne. 

- Nismo se tuširali zajedno - dobacio je Đoković i izazvao smeh, na šta je i Španac reagovao sa negodovanjem.

- Ne, neee... - dodao je Alkaraz. 

Srpski as je u četvrtak prepodne saznao i potencijalne rivale na turniru u Parizu, pa će tako borbu za zlato početi protiv Australijanca Metjua Ebdena, dok bi u drugom kolu mogao na svog velikog rivala Rafaela Nadala. S druge strane, Alkaraz ćena startu igrati protiv Libanca Hadija Habiba. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija