• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

30.07.2024

12:19

Pimenovu i Mačkoviću izmaklo finale

Tanjug/AP

Olimpijske igre

Pimenovu i Mačkoviću izmaklo finale

Podeli vest

Srpski veslači u skul konkurenciji Martin Mačković i Nikolaj Pimenov izborili su mesto u B finalu Olimpijskih igara u Parizu, to jest, učešće u borbi za plasman od sedmog do 12 mesta 1. avgusta od 11.30.

Srpski dvojac je današnju trku na 2.000 metara okončao kao četvrti sa vremenom 6:17.35, a mesto među konkurentima za medalju pripalo je samo za tri najbolje plasirana para.

Mačkoviću i Pimenovu su za dve sekunde pobegli takmičari iz Rumunije, Sebastijan Kornea i Marijan Florijan, dok su prva dva mesta pripala Holanđanima i Špancima.

Foto: Veslacki klub Partizan

Mačković i Pimenov

Održavali su naši dobar ritam protiv pomenutog dvojca Rumuna, ali su Florijan i Kornea u jednom trenutku dobili na brzini i ostvarili osetniju razliku.

Veći deo trke imali su oko sekund do dva prednosti, a onda je usledio pad energije kod naših momaka i razmak među čamcima se povećao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

3 najveća razloga zbog kojih kafa poskupljuje
Društvo

3 najveća razloga zbog kojih kafa poskupljuje

Mesec jul obeležilo je poskupljenje kafe u Srbiji, i nove cene svakako su došle u prvi plan. U drugom planu ostali su razlozi za korekciju cena. Odgovor na pitanje zašto su proizvođači morali da podignu cene već neko vreme je složen i čini ga mreža različitih faktora.

30.07.2024

16:19

Žestok odgovor Milenka Jovanova Aleksandru Paviću: Mi radimo za Srbiju, a ne za Rusiju ili SAD
Politika

Žestok odgovor Milenka Jovanova Aleksandru Paviću: Mi radimo za Srbiju, a ne za Rusiju ili SAD

Početak popodnevnog dela sednice Narodne skupštine obeležilo je obraćanje Aleksandra Pavića (Mi glas iz naroda - prof. dr Branislav Nestorović), koji je poručio šefu poslaničke grupe SNS Milenku Jovanovu „da je usvojio globalističku mantru iz udžbenika CIA“, na šta mu je Jovanov replicirao da, za razliku od Pavića, on nikada nije bio u Americi, dok je Pavić tamo i živeo, te da su Amerikanci mogli lako da ga zavrbuju.

30.07.2024

16:11

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija