• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

02.08.2024

12:44

Angelina, Srbija će biti uz tebe! Evo kada se Topićeva bori za medalju na OI!

Reuters

Olimpijske igre

Angelina, Srbija će biti uz tebe! Evo kada se Topićeva bori za medalju na OI!

Podeli vest

Mlada srpska atletičarka Angelina Topić (19) uprkos povredi koju je danas zadobila plasirala se u finale Olimpijskih igara, u disciplini skok uvis.

Sjajna tinejdžerka je stisla zube, istrpela veliki bol u skočnom zglobu i obezbedila mesto u samoj završnici! 

Nema sumnje da će veliki broj srpskih navijača biti uz TV ekrane kada Angelina bude nastupala u nedelju, 4. avgusta, od 19.55!

 

Foto: printscreen

 

 

 

Nadamo se da će mlada Topićeva uspeti koliko-toliko da sanira povredu, pošto je nakon nastupa zabrinula sve rečima da je čula kako je nešto puklo i da joj nikada u životu nije bilo ovako.

Ipak, ona kaže da će dati sve od sebe da nastupi, makar i pod anestezijom. 

- U prvom trenutku nisam verovala da mogu. Nisam mogla da stanem na nogu. Ne mogu ni sad normalno. Davao mi je otac dosta motivacije, znam da je i to bila u neku ruku laž, ali rekao mi je da mogu ovo lagano da skočim iz mesta, da mogu da skočim sa dve noge u pola noći. Ipak, ovako nešto nisam prošla u životu. Izgledalo mi je nemoguće da će biti ikakvog finala za mene. Sad idemo kod doktora, pa ako ništa nije puklo, a mislim da jeste, pošto se čulo kao lepljiva traka kad se pocepa. Nadam se da nije neka tetiva ili kost. Nadam se da ćemo se videti u finalu. Imam samo dva dana. Videćemo koliko je moguće, pokušaću makar sa anestezijom - jasna je Srpkinja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kompanija m:tel proslavila krsnu slavu u manastiru Lovnica
Društvo

Kompanija m:tel proslavila krsnu slavu u manastiru Lovnica

Kompanija m:tel je pre tri godine obnovila tradiciju proslave svoje krsne slave Svetog proroka Ilije, i to u manastirima širom Republike Srpske, što je prilika da se pomognu ova važna mesta za celi srpski narod. Ove godine svoju krsnu slavu m:tel je proslavio u manastiru Lovnica, iz XIII veka, koji predstavlja jedan od najvrednijih kulturnih spomenika koji datiraju iz doba Nemanjića.

02.08.2024

16:16

TV

Špijunski avioni nadleću oko Srbije i prikupljaju sve podatke! Amerika snima sve položaje vojske i fabrike za proizvodnju oružja!
Live TV

Špijunski avioni nadleću oko Srbije i prikupljaju sve podatke! Amerika snima sve položaje vojske i fabrike za proizvodnju oružja!

Pitanje je u kakvom bezbednosnom sistemu se nalazi naš narod. Špijunska afera dešavala se u Srbiji već mesec dana. Tri puta u toku jula meseca jedna letilica vazduhoplovstva SAD-a letela je oko granica Srbije i iznad BiH. Ova letilica opremljena je specijalnom opremom pomoću koje posmatra pokretne ciljeve na kopnu i moru. Ovaj avion je deset puta u toku godine leteo oko granica Srbije. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Danka Nešović, direktorka PEP akademije za avijaciju i pilot Boriša Mandić.

02.08.2024

15:35

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)
Live TV

Putin će imati samo jedan uslov za okončanje rata! Zelenski je uveo čitav ukrajinski narod u propast, a državu u nestajanje! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je počeo da dopušta mogućnost mirovnih pregovora sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom, zbog verovatnog dolaska Donalda Trampa na vlast u Americi, piše Onet pozivajući se na poljskog politikologa Vitolda Sokalu. Ova saznanja i pitanje da li će do pregovora uskoro i doći komentarisali su Ivan Ivanović iz SNP "Naši" i putem video-linka bivši protivterorista i dobrovoljac u ratu u Donbasu Radomir Počuča.

02.08.2024

12:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija