• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.08.2024

11:16

Đoković već dobio zlatnu medalju! Reči legende obišle planetu pred veliko finale

profimedia

Olimpijske igre

Đoković već dobio zlatnu medalju! Reči legende obišle planetu pred veliko finale

Podeli vest

Novak Đoković je već dobio zlatnu medalju, od bivšeg trenera Borisa Bekera koji je podelio odličja teniskim legendama.

Naš teniser od 14 časova (RTS 1) sa Karlosom Alkarazom igra finale Olimpijskih igara i bori se za prvu zlatnu medalju u istoriji. Srbiji je već doneo srebro, drugu medalju u Parizu, ali Nole želi onu najsjajniju. Nemac, nekadašnji trener našeg tenisera, Boris Beker, uoči meča koji cela planeta čeka, izabrao je tri nejveće teniserke legende. Bronza je pripala Bjornu Borgu, srebro Rodu Lejveru, a zlato najboljiem ikada - Novaku Đokoivću.

- Bjorn Borg je razlog zašto sam uzeo reket, zašto sam se zaljubio u Vimbldon. Pobedio je u Londonu pet puta - kazao je Beker.

Drugo mesto pripalo je legendarnom Australijancu Rodu Lejveru.

- Osvojio je sva četiri grend slem u sezoni i to dva puta. 

Foto: Reuters

Novak Đoković i Boris Beker

Zlato je Boris Beker dao Novaku Đokoviću, najboljem ikada.

- Zlatnu medalju dobija Novak Đoković. On je najbolji teniser ikada, osvojio je sve grend slemove, 24 puta, zbog toga je dobio zlato od mene - poručio je Beker pred veliko finale na Olimpijskim igrama.

Đoković je tokom saradnje sa legendarnim nemačkim teniserom osvojio čak 25 trofeja, od čega su šest bile grend slem titule. Njihova saradnja trajala je od 2013. do 2016. godine. U tom periodu Đoković je osvojio sve četiri grend slem titule, a na Australijan openu i Vimbldonu slavio je po dva puta. Takođe, dva puta je osvajao Završni masters sezone, dok se u njegovim vitrinama našlo još 14 masters titula!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija