• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.08.2024

13:31

Ćalac će te na ramenima popeti na pobedničko postolje... Dragutin Topić rasplakao Srbiju (FOTO)

printscreen instagram

Olimpijske igre

Ćalac će te na ramenima popeti na pobedničko postolje... Dragutin Topić rasplakao Srbiju (FOTO)

Podeli vest

Dragutin Topić, tata i trener naše heroine Angeline, koja je zbog povrede morala da odustane od finala Olimpijskih igara u skoku uvis, obećao je da će je na sledeće pobedničko postolje popeti na ramenima.

Srpska heroina Angelina Topić vratila se u Beograd nakon što je takmičenje na Olimpijskim igrama morala da završi pre vremena zbog povrede zgloba. Pre nego što je napustila Olimpijsko selo i Pariz slikala se zagrljena s tatom: "Volim te ćalac, hvala ti", napisala je na fotografiji koju je podelila na Instagramu.

Po povratku u Beograd Dragutin je objavio istu fotografiju i emotivnim rečima natereo svima suze na oči. 

"Nosio te "ćalac" kao malu na ramenima do vrtića i škole, to si obožavala, čini mi se da ti ništa veću radost nije pružalo od toga. I sinoć te ćalac uneo u naš stan uz stepenice na drugi sprat, onako laganu kao pero, i opet uz osmeh, za to tate i služe. Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima, nećeš na to dugo čekati. Volim te", napisao je Dragutin na Instagramu.
 

 

Angelina se povredila tokom zagrevanja pred početak kvalifikacija, ali je pokazala da ima srce šampiona. I pored peha je uspela da se plasira u finale preskočila je visinu od 1,92 metra i našla se među najboljim takmičarkama na planeti. Nažalost, detaljni testovi utvrdili su da je došlo do preloma zbog čega se naša Angelina nažalost povukla iz takmičenja. 

- Osećam se odlično. Ambicije su jake kao i uvek. Ovo nije bilo u planu uopšte. Sport je brutalan, tako je, kako je, ali idemo dalje - rekla je Angelina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija