• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

07.08.2024

13:48

Srbija ostaje bez Nevene Jovanović: Nažalost, kraj je... Sve je vredelo!

Tanjug/AP

Olimpijske igre

Srbija ostaje bez Nevene Jovanović: Nažalost, kraj je... Sve je vredelo!

Podeli vest

Iskusna organizatorka igre najavila povlačenje nakon Olimpijskih igara.

Nažalost, košarkašice Srbije nisu uspele da se plasiraju u polufinale Olimpijskih igara pošto je danas u Bersiju bolja bila reprezentacija Australije. Duel u Parizu bio je poslednji u dresu nacionalnog tima za Nevenu Jovanović koja je, očekivano, bila posebno emotivna nakon prerane eliminacije. 

- Kraj je... Nažalost, opraštam se na ovaj način. Jako je bolno, ali mislim da ima više lepih emocija. Kada ovaj dan prođe želim da se sećam samo onih lepih trenutaka. Sve sa ovim devojkama mi je bilo drago i dobro i loše. Medalje, sati na treningu, sve ću pamtiti i sve je vredelo- rekla je Nevena Jovanović, a potom dodala. 

- Sport je okrutan, teško je završiti na ovakav način. Da li je moglo bolje? Danas nije bio naš dan, odigrali smo najgoru utakmicu na turniru protiv Australije. Boleće nas ovo. 

Foto: EPAIMAGES

 

Ništa manje utučena nakon poraza nije bila ni Jovana Nogić. Ona je danas bila najraspoloženija u taboru Srbije, ali je nedostajala pomoć saigračica.

- Žao mi je saigračica koje završavaju karijeru, krivo mi je što nismo uradile više da im pomognemo. Moglo je i trebalo je bolje, pokazale smo da možemo. Ceo život radimo za Olimpijske igre, razočarenje je ogromno. Kada odemo kući i slegnu nam se emocije bićemo ponosne, ali sada osećamo da smo morale da pružimo više - podvukla je Jovana Nogić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!
Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!

Iranski odgovor na ubistvo političkog lidera Hamasa Ismaila Hanijea u Teheranu će se desiti u pravo vreme i u odgovarajućem obliku, izjavio je vršilac dužnosti ministra inostranih poslova Irana Ali Bageri Kani.

07.08.2024

19:03

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija