• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

08.08.2024

06:40

Najava 13. dana na OI! Košarkaši, kajakaši i kajakašice traže prolaz u finale, na programu i rvanje!

Reuters

Olimpijske igre

Najava 13. dana na OI! Košarkaši, kajakaši i kajakašice traže prolaz u finale, na programu i rvanje!

Podeli vest

Polako ulazimo u završnu fazu Olimpijskih igara, a 13. dana u Parizu očekuje nas bogat sportski program u kojem će naši košarkaši tražiti prolaz u finale, a očekuju nas takmičenja i u kajaku i rvanju.

Dan u Parizu otvoriće srpski rvač Mate Nemeš (31), koga od 11 časova očekuje repesaž u borbi za bronzanu medalju (sa dve pobede) u kategoriji do 67 kilograma (grčko-rimski stil) protiv Kirgistanca Amantura Ismailova. Ako trijumfuje u ovom duelu, Nemeš će se kasnije tokom dana boriti sa predstavnikom Azerbejdžana Hasratom Džafarovom za bronzu.

Srpske kajakašice Anastazija Bajuk, Dunja Stanojev, Milica Novaković i Marija Dostanić na programu će biti od 11.40 časova. Naše reprezentativke nastupile su u utorak u kvalifikacijama kategorije četverac na 500 metara i sa poslednje, pete, pozicije nisu uspele da se plasiraju u A finale, ali su se plasirale u polufinale. Kroz to polufinale danas pokušaće da se domognu finala i nastavka borbe za jednu od medalja.

Foto: oks.org.rs

 

Deset minuta nakon njih će trku startovati srpski kajakaši u sastavu Marko Novaković, Marko Dragosavljević, Vladimir Torubarov i Anđelo Džombeta u polufinalu kategorije četverac na 500 metara.

Košarkaška selekcija Srbije odmeriće snage sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država od 21 čas, u okviru polufinala na Olimpijskim igrama. Izabranici Svetislava Pešića pokušaće da savladaju američki "drim-tim", a ukoliko se plasiraju u finale, čekaće ih pobednik duela Francuska - Nemačka koji se igra takođe danas od 17.30 časova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija