• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

10.08.2024

13:03

Majke mi, presrećan sam! Bogdan emotivan kao nikad do sad

AP/Photo

Olimpijske igre

Majke mi, presrećan sam! Bogdan emotivan kao nikad do sad

Podeli vest

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović bio je emotivan nakon osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Orlovi" su posle bolnog poraza od Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu, razbili aktuelnog prvaka sveta Nemačku rezultatom 93:83 i osvetili se za poraz u finalu Svetskog prvenstva prošle godine u Manili.

Bogdanović je plakao posle poraza od SAD, a sada je izašao pred kamere sa širokim osmehom dok su navijači sa tribina vikali "Bogi, kapiten, jedan je Bogi kapiten".

- Jao, presrećan sam, majke mi, što smo dobili ovo. Toliko je bilo teško oporaviti se posle one utakmice protiv Amerikanaca, ustati u sedam... Nismo spavali, ali pokazali smo karakter i pobednički mentalitet. Zahvalan sam našim navijačima koji su nas podržavali ceo turrnir i ovde u Parizu i kraj malih ekrana, zahvalan što sam deo ovog tima, jedan je od najboljih čiji sam deo bio. Kada je tu dobra družina onda je sve čagano, zahvalan sam ovim momcima - rekao je Bogdan za RTS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Potpredsednik Vlade RS Vulin: Opozicija želi scenario Majdana u Srbiji
Politika

Potpredsednik Vlade RS Vulin: Opozicija želi scenario Majdana u Srbiji

"Moskva nas je upozorila na pripremu državnog udara. Nema razloga za strah, mi imamo čvrstu i snažnu državu i predsednik Vučić nije Janukovič, on nema nameru da beži i prepusti siledžijama vlast, ali imamo razloga da budemo oprezni i vrlo ozbiljni", izjavio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin u jutarnjem programu televizije Prava upitan da prokomentariše informaciju da su nas ruske službe obavestile da se pripremaju masovni neredi u pokušaju državnog prevrata i likvidacija predsednika i najvišeg rukovodstva.

10.08.2024

14:16

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23