• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

10.08.2024

17:15

Ona je Mis Igara?! Prelepa je, ali nije ni videla Pariz (FOTO)

Instagram

Olimpijske igre

Ona je Mis Igara?! Prelepa je, ali nije ni videla Pariz (FOTO)

Podeli vest

Društvene mreže su u proteklih dve nedelje, otkako su počele Olimpijske igre u Parizu, prepune fotografija i snimaka atraktivnih i lepih sportistkinja iz svih delova sveta, koje ne samo veštinama već i izgledom oduzimaju dah! Jedna od njh, čiji vam snimci i fotografije iskaču i "iz frižidera" poslednjih dana, jeste i Norvežanka Embla Matilde Njerve.

Reč je o zaista prelepoj devojci, koja još nema ni 18 godina, a takmiči se u disciplini skok motkom. Embla, međutim, nije ni predstavljala Norvešku u atletici na Igrama u Parizu. Ona je nekoliko dana pred početak OI osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za takmičare do 18 godina.

 

 


Snimak upravo sa prvenstva održanog u Slovačkoj, na kojem je dugo u krupnom kadru Njerve dok se fokusira i koncentriše na skok, postao je preko noći viralan. Neko je pritom proturio neproverenu informaciju da se mlada Norvežanka takmiči u Parizu, pa su je u neformalnom izboru za najlepšu sportistkinju sveta i u brojnim anketama na portalima iz raznih krajeva Evrope i sveta proglasili za - mis!

 


Njerve je zaista lepa devojka, bilo da je smrtno ozbiljnog lica dok se koncentriše na skok, bilo da razoružava osmehom, ali Norvešku je u takmičenju u skoku s motkom predstavljala Lene Onsurd Recijus. 

Foto: Instagram

 

 


Embla Matilde je mlada nacionalna šampionka u skoku s motkom, a osim pomenutog nedavno osvojenog srebra ima i jednu bronzu sa Evropskih olimpijskih igara mladih održanih prošle godine. Apsolutna je svetska rekorderka u uzrastu do 15 godina sa preksočenih 3,80 metara i ocene stručnjaka su da će proteći još mnogo godina dok neko ne obori njen rekord. Definitivno je pred njom svetla budućnost u atletici, sigurno ćemo je i gledati na nekim narednim Olimpijskim igrama, verovatno već u Los Anđelesu 2028. godine. Uostalom, ona ima sportski gen, jer je njen otac Sigurde Njerve bivši reprezentativac Norveške u troskoku.
 

 

 

 


Njena popularnost ogleda se i u tome da na društvenoj mreži Instagram ima samo devet objavljenih fotografija, a više od 53.000 pratilaca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23