• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

10.08.2024

20:55

Jokića nikad ovakvog nismo videli! Ameri u šoku! Ma, ceo svet u šoku!

Reuters

Olimpijske igre

Jokića nikad ovakvog nismo videli! Ameri u šoku! Ma, ceo svet u šoku!

Podeli vest

Burna proslava Nikole Jokića povodom osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu šokirala je sve njegove fanove! I one u Srbiji, i čitavoj Evropi, ali naričito one iz Sjedinjenih Američkih Država.

Tamo imaju priliku da gledaju Džokera kako ruši brojne lične i klupske rekorde, dominira NBA ligom, čak je prošle godine na svojim leđima nosio Denver Nagetse do prve titule u istoriji, ali nikad ga niko nije video da se tako raduje jednom uspehu kao bronzi u Parizu.


Snimak iz autobusa, kojim su se naši "orlovi" vraćali iz dvorane "Bersi" u hotel, a u kojem su napravili pravi šou, obilazi planetu. Igrači grme u čast selektora Pešića, svi pevaju, pa i tradicionalno smireni Jokić. Osvajanje NBA prstena je "proslavio" rečima da jedva čeka da ide kući da odspava, a na pomen šampionske parade kroz Denver, odgovorio je da žuri u Sombor na trke konja.


Zato i ne čudi što je gotovo svima koji su videli snimak raspevanih "orlova" iz Pariza posebno zapao za oko nikad veseliji Jokić.

 

 

 

 

 

 

Kanadski novinar Arijel Helvani konstatovao je da je očigledno da Nikoli više znači bronza sa OI, nego osvajanje Lari Obrajen trofeja, koji se dodeljuje osvajaču NBA lige.

 

 

 

 

 

 

Američki novinar Tomer Azarli, koji živi u Los Anđelesu i piše za specijalizovani košarkaški portal "Klač points", napisao je da nikad u životu nije video da Jokić ispoljava toliko emocija kao tokom utakmice sa Nemcima. 

 

 

 

 

Inače, nije ostalo neprimećeno da je Jokić posle završene utakmice za treće mesto prišao doslovce svakom igraču i svakom članu stručnog štaba reprezentacije Nemačke kako bi se rukovao i čestitao im na borbi! 
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23