• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

10.08.2024

22:37

Hoće li uopšte ići po medalju!? Košarkaši prave lom u Parizu (VIDEO)

printscreen Twitter

Olimpijske igre

Hoće li uopšte ići po medalju!? Košarkaši prave lom u Parizu (VIDEO)

Podeli vest

"Veseli se srpski rode, od Prizrena do Rumije" ori se u prestonici Francuske, a naši košarkaši kao da nemaju nameru da idu u dvoranu "Bersi" kako bi primili bronzanu medalju.

Snimci ludog slavlja iz srca Pariza kruže društvenim mrežama. Posle Baje Malog Knindže i njegovog hita "Ptico moja beli labude", te "Crnih kosa", koju su Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić prepevali po ukusu navijača Partizana, sad se pojavio novi "video klip".


Parizom se ori "Veseli se srpski rode", a grmko pevaju Aleksa Avramović na ramenima jednog od prijatelja, Uroš Plavšić, Nikola Jokić koji je u medjuvremenu obukao majicu...


Pogledajte i uživajte.

 

 

 

Dodela medalja košarkašima planirano je da bude održana po završetku finalne utakmice u kojoj se sastaju SAD i Francuska. Poluvreme je na tom meču, tako da našim momcima nije ostalo mnogo vremena da stignu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23